Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ducati Multistrada V4 Pikes Peak 2022

Ελλάδα 16:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ducati Multistrada V4 Pikes Peak 2022

NEWSMOTO

Ducati Multistrada V4 Pikes Peak 2022

NEWSMOTO

H Ducati παρουσίασε την πιο εκρηκτική έκδοση της Multistrada V4 που βγήκε ποτέ από τη γραμμή παραγωγής του Borgo Panigale συνεχίζοντας την παράδοση της θρυλικής ανάβασης Pikes Peak.

Advertisement
Advertisement

Η Multistrada V4 Pikes Peak αποτελεί το τρίτο κατά σειρά μοντέλο που παρουσιάζεται στο πλαίσιο του Ducati World Premiere 2022, μετά την Multistrada V2 και τα δύο νέα Scrambler 1100 Tribute PRO & Urban Motard που έρχονται να εμπλουτίσουν τη γκάμα «Land of Joy» για το 2022.

Πρόκειται για μια έκδοση με σημαντικές διαφορές στο στήσιμο, στην εργονομία, στα ηλεκτρονικά καθώς και στα βασικά του εξαρτήματα, χαρίζοντας του πολύ πιο σπορ χαρακτήρα για την άσφαλτο.

Advertisement
Advertisement

Η μοτοσυκλέτα διαθέτει πλέον 17άρη μπροστινό τροχό, ενώ το διπλό ψαλίδι αντικαταστάθηκε για χάρη ενός πανέμορφου μονόμπρατσου.

Στην καρδιά του Pikes Peak συναντούμε τον πανίσχυρο Granturismo V4, 1.158 κ. εκ. που έρχεται με αυξημένη απόδοση στους 170 ίππους στις 10.500 σ.α.λ. και 12.4 κιλά ροπής.

Για να τονίσει το αγωνιστικό DNA της μοτοσικλέτας, η Ducati πρόσθεσε στις χαρτογραφήσεις της μοτοσικλέτα την RACE η οποία κάνει πιο αιχμηρή και άμεση την απόκριση στο γκάζι, ενώ στα ηλεκτρονικά βοηθήματα ξεχωρίζουν το σύστημα ελέγχου της σούζας, ABS στροφής, quickshifter στο κιβώτιο ταχυτήτων και Adaptive Cruise Control με τεχνολογία ραντάρ.

Advertisement

Η Pikes Peak βαφή και τα γραφικά της μοτοσυκλέτας εμπνέονται από το Desmosedici GP 21, ενώ στα πλαϊνά υπάρχουν numberplates με το νούμερο #1.

Advertisement

Η χαμηλή ζελατίνα είναι φιμέ, το πιρούνι της Ohlins έρχεται βαμμένο στο χαρακτηριστικό χρυσό χρώμα της φίρμας, στο ράμφος έχουμε το σήμα Ducati Corse ενώ η σέλα είναι κόκκινη και μαύρη με λογότυπο V4 πάνω της.

Την επιβράδυνση αναλαμβάνουν δύο δισκόφρενα διαμέτρου 330 mm μπροστά που συνδυάζονται με κορυφαίες δαγκάνες Brembo Stylema ενώ πίσω το σύστημα συμπληρώνεται από έναν δίσκο 265 mm.

Advertisement

Η Ducati Multistrada V4 Pikes Peak αναμένεται στις αντιπροσωπείες στις αρχές Δεκεμβρίου με την τιμή της στην Ιταλία να διαμορφώνεται στα 28.990 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Έρχεται η νέα Ducati Multistrada V2 για το 2022
Δοκιμή: Ducati Multistrada V4S (+video)
Τρεις νέες εκδόσεις Multistrada V4