Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Πανελλήνια Συγκέντρωση BMW Riders με φόντο τα 100 χρόνια BMW Motorrad

Ελλάδα 14:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πανελλήνια Συγκέντρωση BMW Riders με φόντο τα 100 χρόνια BMW Motorrad

NEWSMOTO

Πανελλήνια Συγκέντρωση BMW Riders με φόντο τα 100 χρόνια BMW Motorrad

NEWSMOTO

H Πανελλήνια Λέσχη BMW Riders πραγματοποιείται τον Μάιο με φόντο την μεγάλη γιορτή της μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Μια από τις πιο σημαντικές γιορτές της μοτοσικλέτας στη χώρα μας κάθε χρόνο πραγματοποιείται από την λέσχη BMW Riders. Μιλάμε φυσικά για την Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσικλετιστών BMW η οποία διεξάγεται υπό την αιγίδα της BMW Motorrad Hellas και μέσω της λέσχης BMW Riders φέρνει κοντά τους φίλους της γερμανικής μάρκας.

Φέτος είναι πιο πολύ σημαντική χρονιά για την ετήσια συγκέντρωση καθώς συμπίπτει με τα 100 χρόνια από την ίδρυση της BMW Motorrad. Παράλληλα, η λέσχη BMW Riders γιορτάζει και εκείνη με τη σειρά της τα 25 χρόνια παρουσίας στα μοτοσικλετιστικά δρώμενα της χώρας συνεχίζοντας δυναμικά να προσφέρει έργο προς όλες τις κατευθύνσεις.

Advertisement
Advertisement

Το 2022 ήταν μια πολύ επιτυχημένη χρονιά για την BMW Riders καθώς τα εγγεγραμμένα μέλη αυξήθηκαν και ανανεώθηκαν κατά 35%. Επιπλέον, Οι επισκέψεις στην ιστοσελίδα της (www.bmwriders.gr) ξεπέρασαν τις 30.000 εβδομαδιαίως, Οι αναρτήσεις στa social media ξεπέρασαν τους 35.000 επισκέπτες ανά ανάρτηση, ενώ το εκδρομικό πρόγραμμα περιλάμβανε μονοήμερες και πολυήμερες εκδρομές σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς επίσης εκδηλώσεις ποικίλου ενδιαφέροντος, τόσο πολιτιστικές όσο και φιλανθρωπικές.

Η 25η Πανελλήνια Συγκέντρωση της Λέσχης θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχειακό Συγκρότημα Aldemar στη Σκαφιδιά Ηλείας στις 12 – 14 Μαΐου 2023 και θα έχει τη στήριξη της BMW Motorrad Hellas. Μάλιστα η εταιρεία αναφέρει ότι στη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρξει μια παρουσίαση έκπληξη ενός νέου μοντέλου.

Advertisement


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Face control στα μοντέλα της BMW Motorrad
BMW Motorrad: Πέντε χρόνια εγγύηση σε μοτοσικλέτες και scooter (+video)
Τον Ιούλιο το BMW Motorrad Festival 2023 (+video)