Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ο ταλαντούχος Toprak πάει για enduro (+video)

Ελλάδα 23:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο ταλαντούχος Toprak πάει για enduro (+video)

NEWSMOTO

Ο ταλαντούχος Toprak πάει για enduro (+video)

NEWSMOTO

Δείτε τον εντυπωσιακό Toprak Razgatlioglu να δείχνει τις ικανότητές του και στο χώμα.

Advertisement
Advertisement

Ο Toprak Razgatlioglu είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους νέους αναβάτες στον κόσμο των αγώνων μοτοσικλέτας. Ο Τούρκος της Yamaha κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα WSBK το 2021 και πάλεψε για τον τίτλο του 2022, ωστόσο εκείνο που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι ο θεαματικός τρόπος που οδηγεί.

Στη διάρκεια της χειμερινής διακοπής ο Τούρκος αναβάτης συνέχισε να οδηγεί μοτοσικλέτες, αυτήν τη φορά όμως με πιο χαλαρή διάθεση. Με μια μεγάλη παρέα αναβατών, μεταξύ των οποίων και ο Deniz Oncu αναβάτης της Moto3, πήραν τα βουνά και ξεσάλωσαν στις χωμάτινες διαδρομές.

Advertisement
Advertisement

Ο Razgaltioglu δείχνει και σε αυτό το τερέν τις εκπληκτικές του ικανότητες βάζοντας τα γυαλιά σε πολύ έμπειρους αναβάτες enduro. Μάλιστα σε ένα δύσκολο άλμα ο Τούρκος πέρασε απροβλημάτιστα το εμπόδιο δείχνοντας στην παρέα του το δρόμο.

Advertisement

Μέσα στο 2022 οι φήμες οργίασαν για πιθανή μετακόμιση του Razgatlioglu από το WSBK στο MotoGP. Η Yamaha ήθελε πολύ να φέρει τον Τούρκο στο κορυφαίο πρωτάθλημα, ωστόσο εκείνος προτίμησε να μείνει στο WSBK και να παλέψει για ακόμα έναν τίτλο. Με το ταλέντο του όμως και τις ιδιαίτερες ικανότητές του δεν θα αργήσει η στιγμή που θα κάνει το άλμα προς το MotoGP.

Δείτε τον Razgatlioglu στη σέλα ενός Yamaha WR.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Yamaha Tenere 700 World Raid
Αυτή είναι η ελκυστική τιμή του νέου Honda Hornet (+video)
Οι πρώτες δοκιμές του Rossi με την BMW M4 GT3 (+video)