Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αυτή είναι η ελκυστική τιμή του νέου Honda Hornet (+video)

Ελλάδα 18:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή είναι η ελκυστική τιμή του νέου Honda Hornet (+video)

NEWSMOTO

Αυτή είναι η ελκυστική τιμή του νέου Honda Hornet (+video)

NEWSMOTO

Η Honda κάνει κίνηση ματ με το νέο CB750 Hornet προσφέροντάς το σε άκρως δελεαστική τιμή.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα μοντέλα που μας απασχόλησαν μέσα στο 2022 είναι το ολοκαίνουριο Honda Hornet 750 που παρουσιάστηκε πριν από μερικούς μήνες στην Ευρώπη. Από ότι φαίνεται το γυμνό μοντέλο θα συνεχίσει να μας απασχολεί και μέσα στο 2023 κυρίως λόγο της πολύ δελεαστικής τιμής του.

Η Honda λοιπόν ανακοίνωσε πως το νέο Hornet του 2023 θα είναι διαθέσιμο στην τιμή των 8.750 ευρώ και αναμένεται στην Ελλάδα στις αρχές του 2023. Οι χρωματικές επιλογές θα είναι τέσσερις σε γκρι, κίτρινο, μαύρο και λευκό με ανοδιωμένο κόκκινο το πλαίσιο.

Advertisement
Advertisement

Το βασικό και πιο ενδιαφέρον στοιχείο του νέου Hornet είναι ο κινητήρας της Honda που είναι εντελώς καινούριος. Το δικύλινδρο σύνολο των 755 κ.εκ. αποδίδει 91,8 ίππους και 75 Nm ροπής χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Unicam στην κεφαλή, κάτι που συναντάμε στα χωμάτινα μοντέλα της Honda. Το σύνολο συνοδεύεται από ηλεκτρονικό γκάζι (Throttle By Wire), ρυθμιζόμενο σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, τρεις επιλογές οδήγησης, σύστημα ελέγχου της σούζας και σύστημα ελέγχου του φρένου του κινητήρα.

Η Honda έχει τοποθετήσει ποιοτικές αναρτήσεις της Showa στο νέο CB750 με ένα ανεστραμμένο πιρούνι 41 χιλ. εμπρός και ένα μονό αμορτισέρ με μοχλικό Pro-Link πίσω. Τα φρένα αποτελούνται από δύο δίσκους με 4πίστονες δαγκάνες εμπρός και έναν δίσκο πίσω με σύστημα ABS. Στον εξοπλισμό, το νέο Hornet διαθέτει οθόνη TFT 5 ιντσών με σύστημα συνδεσιμότητας, LED φώτα, σύστημα ειδοποίησης σε περίπτωση έκτακτου φρεναρίσματος και τρία πακέτα εξοπλισμού Sport, Style και Touring.

Advertisement

Βίντεο παρουσίασης της Honda Hornet CB750.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Συμβατές και για iPhone οι φωνητικές εντολές της Honda
Γλυκοκοιτάζει το MotoE η Honda
Φρεσκάρισμα για το CRF300L από την Honda