Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ο Pecco Bagnaia επέλεξε το νούμερο 1 για το 2023 (+video)

Ελλάδα 13:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Pecco Bagnaia επέλεξε το νούμερο 1 για το 2023 (+video)

NEWSMOTO

Ο Pecco Bagnaia επέλεξε το νούμερο 1 για το 2023 (+video)

NEWSMOTO

Η Ducati παρουσίασε την αγωνιστική της ομάδα MotoGP για το 2023 στο χιονοδρομικό κέντρο Madonna di Campiglio.

Advertisement
Advertisement

Στους Δολομίτες και πιο συγκεκριμένα στο χιονοδρομικό κέντρο Madonna di Campiglio η Ducati παρουσίασε τις αγωνιστικές τις ομάδες σε MotoGP και WSBK. Οι Ιταλοί κυριάρχησαν το 2022 και στα δύο πρωταθλήματα κατακτώντας τίτλους οδηγών και κατασκευαστών σπάζοντας παράλληλα πολλαπλά ρεκόρ στην αγωνιστική τους ιστορία.

Το 2023 ξεκίνησε σήμερα για την Ducati με την παρουσίαση της αγωνιστικής ομάδας Ducati Lenovo MotoGP. Τα χρώματα της μοτοσικλέτας για τη νέα χρονιά παρέμειναν ίδια, κόκκινα, με την προσθήκη νέων χορηγών όπως αυτόν της Monster Energy. Εκείνο όμως που έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση ήταν η αλλαγή αριθμού στη μοτοσικλέτα του Pecco Bagnaia.

Advertisement
Advertisement

Ο πρωταθλητής του 2022 αποφάσισε να εγκαταλείψει το νούμερο 63 και να χρησιμοποιήσει το νούμερο 1 στη μοτοσικλέτα του. Όπως είπε ο νεαρός Ιταλός το θεώρησε χρέος του προς τον θεσμό, την ομάδα, τους παλαιότερους πρωταθλητές και το ίδιο το επίτευγμά του να φορέσει το 2023 το νούμερο 1 στην Ducati του και φυσικά να προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του και τη νέα χρονιά.

Από την άλλη μεριά, ο Enea Bastianini έρχεται να βάλει δύσκολα στον Bagnaia τη νέα χρονιά έχοντας αποδείξει ότι είναι γεννημένος για νίκες και τίτλους. Ο νεαρός Ιταλός μαζί με τον Bagnaia θα δημιουργήσουν μια πολύ δυνατή ομάδα και αν δεν έχουμε κάποια σημαντική αναβάθμιση στις μοτοσικλέτες των υπόλοιπων εργοστασίων τότε είναι πολύ πιθανό να βλέπουμε πολύ συχνά τους Bagnaia και Bastinini να παλεύουν για το «1-2» σε κάθε αγώνα.

Advertisement

Βίντεο της παρουσίασης των ομάδων της Ducati για το 2023.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Θα δούμε τον «ντοπαρισμένο» Andrea Iannone ξανά στο MotoGP;
Με καμουφλάζ η νέα Yamaha MotoGP (+video)
MotoGP: Παρουσιάστηκε η Gresini Ducati του 2023