Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ποια πακέτα αξεσουάρ συνοδεύουν τη νέα Honda NC750X

Ελλάδα 12:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποια πακέτα αξεσουάρ συνοδεύουν τη νέα Honda NC750X

NEWSMOTO

Ποια πακέτα αξεσουάρ συνοδεύουν τη νέα Honda NC750X

NEWSMOTO

Η Honda αναβάθμισε τη δημοφιλέστατη NC750X για το 2023 και σχεδίασε τέσσερα νέα πακέτα εξοπλισμού.

Advertisement
Advertisement

Η Honda NC750X είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις καλύτερες all-around μοτοσικλέτες της αγοράς. Από το 2012 που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, έχει «χτίσει» το δικό της φανατικό κοινό με δυνατά της σημεία την πρακτικότητα, την φιλικότητα και την εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά.

Το 2021 η Honda είχε αναβαθμίσει τη μοτοσικλέτα μειώνοντας το βάρος και αυξάνοντας την απόδοση του κινητήρα. Για το 2023 η Honda προσθέτει στη μοτοσικλέτα νέο σύστημα ηλεκτρονικού γκαζιού Throttle by Wire και τέσσερις επιλογές οδήγησης (Sport, Rain, Standard και User), ενώ αναβάθμισε και το σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης (HSTC) το οποίο είναι ρυθμιζόμενο.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, τοποθέτησε στη μοτοσικλέτα και το αναβαθμισμένο αυτόματο κιβώτιο DCT με τέσσερις διαφορετικές ρυθμίσεις, ενώ καινούρια είναι και η οθόνη πληροφοριών LCD.

Η Honda φρόντισε εκτός από το τεχνικό κομμάτι, να αναβαθμίσει και τη λίστα αξεσουάρ που συνοδεύουν τη μοτοσικλέτα. Για το 2023 λοιπόν προσφέρει τέσσερα πακέτα αξεσουάρ τα οποία είναι Urban Pack, Travel Pack, Adventure Pack και Comfort Pack. Στο πρώτο πακέτο, το Urban, η Honda προσφέρει μια πίσω σχάρα με ένα Top Box (βαλίτσα) 50 λίτρων και ελαστική βάση, εσωτερική τσάντα 25 λίτρων και αλουμινένιο πάνελ για το Top Box.

Advertisement

Στην περίπτωση του πακέτου Travel το NC750X μπορεί να εξοπλιστεί με πλαϊνές βαλίτσες χωρητικότητας 32 λίτρων η δεξιά και 33 λίτρα η αριστερή, στήριγμα για τις τσάντες των βαλιτσών, στήριγμα της βαλίτσας, αλουμινένια πάνελ και θύρα φόρτισης USB. Στο Adventure Pack βρίσκει κανείς πλευρικά κάγκελα προστασίας και εμπρός προβολείς ομίχλης, ενώ στο Comfort πακέτο συναντάμε ψηλή ζελατίνα, σετ εκτροπέων αέρα ποδιών, θερμαινόμενα γκριπ και κεντρικό στάντ.

Το νέο Honda NC750X αναμένεται να είναι διαθέσιμο μέσα στον Σεπτέμβριο του 2022.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Χρωματικές αναβαθμίσεις για τέσσερα μοντέλα της Honda το 2023
Με 92 ίππους ο κινητήρας του νέου Honda Hornet (+video)
Διέρρευσαν εικόνες του νέου Honda Transalp 750