Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

MotoGP: Το αγόρι με τα τατουάζ

Ελλάδα 23:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

MotoGP: Το αγόρι με τα τατουάζ

NEWSMOTO

MotoGP: Το αγόρι με τα τατουάζ

NEWSMOTO

Ο Aron Canet έχει βρεθεί αντιμέτωπος με ένα πολύ περίεργο εμπόδιο που αφορά τα τατουάζ του.

Advertisement
Advertisement

Ο Aron Canet είναι ένας από τους ταχύτερους αναβάτες στα Grand Prix μοτοσικλέτας έχοντας πολλές νίκες και διακρίσεις στο ενεργητικό του. Φέτος αγωνίζεται στην κατηγορία της Moto2 και είναι έτοιμος να ανέβει στην μεγάλη κατηγορία έχοντας όλα τα προσόντα να διαπρέψει και στο MotoGP.

Τα πράγματα ωστόσο δεν έχουν κυλήσει ομαλά για τον νεαρό Ισπανό ο οποίος έχει έρθει αντιμέτωπος με ένα πολύ ιδιαίτερο πρόβλημα. Ο Canet έχει στο σώμα του πολλά τατουάζ τα οποία σε πολλές περιπτώσεις είναι ορατά και αυτό φαίνεται ότι έβαλε φρένο στα «όνειρά» του. Συζητώντας με κατασκευαστές και ομάδες στο MotoGP για το μέλλον του, ο Canet ήρθε αντιμέτωπος με την απόρριψη για τον λόγο ότι δεν συμμορφωνόταν εμφανισιακά με τα πρότυπα του «καθωσπρεπισμού» όσον αφορά την εμφάνισή του.

Advertisement
Advertisement

Αρκετές ομάδες δεν δέχτηκαν καν να συζητήσουν μαζί του, ενώ άλλες του ξεκαθάρισαν ότι δεν μπορούν να έχουν έναν αναβάτη στις τάξεις τους με τόσα πολλά τατουάζ – χαλάει την εικόνα τους! «Φαίνεται ότι στις συζητήσεις με διάφορες ομάδες κάποιες με απέρριψαν διότι είχα πολλά τατουάζ», είπε ο Canet στον ισπανικό Τύπο. «Είμαι ο ίδιος αναβάτης και άνθρωπος. Κάποιοι με βλέπουν ως δολοφόνο με όλα αυτά τα τατουάζ, αλλά στην πραγματικότητα είμαι ο ίδιος άνθρωπος με την εποχή που δεν είχα κανένα τατουάζ».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Canet δέχεται κριτική για τα τατουάζ του. Μάλιστα, για να δείξει ότι είναι απλά ένας αναβάτης με σωστή συμπεριφορά και δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά που αναφέρουν από την αρχή της χρονιάς κάθε φορά που βρίσκεται στο βάθρο φοράει ένα παπιγιόν. Θέλει να δείξει σε όλους ότι η εμφάνιση δεν έχει καμία σχέση με τη συμπεριφορά εντός και εκτός πίστας.

Advertisement

Στη διάρκεια του GP της Ταϊλάνδης, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκαν οι συναθλητές του για το ζήτημα. Ο πρωταθλητής Fabio Quartararo τόνισε ότι καταλαβαίνει μεν τις εταιρείες που θέλουν να έχουν μια συγκεκριμένη εικόνα για τους αναβάτες τους, ωστόσο θεώρησε λυπηρή τη συγκεκριμένη συμπεριφορά. Αντίθετα, οι Pecco Bagnaia και Enea Bastianini βρήκαν τη συγκεκριμένη συμπεριφορά πολύ περίεργη και συμφώνησαν ότι θέματα εμφάνισης δεν θα έπρεπε να παίζουν ρόλο στην πορεία ενός αναβάτη. Ο Marc Marquez είχε πάντως την καλύτερη συμβουλή για τον Canet. «Αν κερδίσεις δέκα αγώνες στη Moto2, τότε δεν πρέπει να ανησυχείς, δεν θα τους ενδιαφέρει ούτε το παπιγιόν, ούτε τα τατουάζ».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
MotoGP Ταϊλάνδης: Πρόγραμμα και προβλέψεις
Στο καλεντάρι του MotoGP το Καζακστάν από το 2023
Ο Petrucci επιστρέφει στο MotoGP με Suzuki