Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

MotoGP: Στο Αυστριακό GP ο Marc Marquez… ως επισκέπτης

Ελλάδα 22:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

MotoGP: Στο Αυστριακό GP ο Marc Marquez… ως επισκέπτης

NEWSMOTO

MotoGP: Στο Αυστριακό GP ο Marc Marquez… ως επισκέπτης

NEWSMOTO

Ο Ισπανός σταρ των δύο τροχών θα βρίσκεται στο γκαράζ της Repsol Honda στον επόμενο αγώνα MotoGP.

Advertisement
Advertisement

Έχουν περάσει σχεδόν τρεις μήνες από την 4η επέμβαση που έκανε ο Marc Marquez στο τραυματισμένο του χέρι στην Αμερική και ήδη τα πράγματα για τον Ισπανό πηγαίνουν καλύτερα. Η πρώτη φάση της αποθεραπείας ολοκληρώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες και ήδη έχει ξεκινήσει η δεύτερη φάση η οποία περιλαμβάνει αερόβια γυμναστική και ανάκτηση της φυσικής κατάστασης.

Παράλληλα, ο αναβάτης της Repsol Honda δουλεύει προσεκτικά και στην ανάκτηση της κινητικότητας στο δεξί του χέρι με ειδικές ασκήσεις. Στο τελευταίο βίντεο το οποίο δημιούργησε η Repsol Honda ο Marquez εμφανίζεται πολύ ευχαριστημένος με την πορεία της αποθεραπείας του και συνεχίζει προσεκτικά να δουλεύει στους τομείς που μπορεί. Μάλιστα, ο Ισπανός ανακοίνωσε πως θα επισκεφτεί την ομάδα της Honda στον επόμενο αγώνα της Αυστρίας για να συναντήσει ξανά τους ανθρώπους της ομάδας και να συζητήσουν την εξέλιξη της μοτοσικλέτας.

Advertisement
Advertisement

Ο Marquez εμφανίστηκε αισιόδοξος, αλλά προσεκτικός στις δηλώσεις του: «Σταδιακά αισθάνομαι καλύτερα και το κόκαλο θεραπεύεται με τον σωστό τρόπο. Αυτά είναι τα καλύτερα νέα για εμάς. Βρισκόμαστε ακόμα σε φάση αποθεραπείας. Δουλεύω σκληρά στον τομέα της φυσικής κατάστασης για να είμαι έτοιμος. Στο τέλος Αυγούστου έχουμε ακόμα μια εξέταση από τους γιατρούς. Από και έπειτα θα κάνουμε ακόμα ένα βήμα στην αποθεραπεία και θα αρχίσουμε να πιέζουμε στο να χτίσουμε ξανά τους μύες. Μερικές ημέρες αισθάνομαι καλύτερα από κάποιες άλλες, αλλά είναι μέρος της διαδικασίας».

Ο Ισπανός ξεκαθάρισε πως ακόμα δεν γνωρίζει πότε θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στη σέλα της μοτοσικλέτας του. «Είμαι αισιόδοξος, αλλά δεν θέλω να πω πολλά για τον χρόνο επιστροφής μου μέχρι να δούμε τις εξετάσεις. Δεν είναι η στιγμή να πιέσουμε τις καταστάσεις. Δεν μπορώ να κάνω άλλη επέμβαση. Είμαι πεπεισμένος ότι αυτή πήγε καλά, αλλά αυτές είναι σκέψεις που έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου».

Επόμενο ραντεβού του αναβάτη της Honda με τους γιατρούς είναι στο τέλος Αυγούστου όπου θα καθοριστεί η τρίτη και τελευταία φάση αποκατάστασης του χεριού του και φυσικά η ημερομηνία επιστροφής του στη σέλα της μοτοσικλέτας.
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Honda θριαμβεύει στον δραματικό 8ωρο αγώνα της Suzuka (+video)
MotoGP: Στην Πορτογαλία η έναρξη της σαιζόν 2023
Επίσημη αποχώρηση της Suzuki από το MotoGP στο τέλος του 2022