Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Δύο θρύλοι των αγώνων ταξιδεύουν «Down Under» με Triumph Tiger 1200 (+video)

Ελλάδα 23:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δύο θρύλοι των αγώνων ταξιδεύουν «Down Under» με Triumph Tiger 1200 (+video)

NEWSMOTO

Δύο θρύλοι των αγώνων ταξιδεύουν «Down Under» με Triumph Tiger 1200 (+video)

NEWSMOTO

Οι Casey Stoner και Chris Vermeulen πραγματοποίησαν ένα ιδιαίτερο οδοιπορικό στην θρυλική πίστα του Philip Island.

Advertisement
Advertisement

Τα τελευταία 3 χρόνια το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP είχε αναβάλει την επίσκεψή του στην Αυστραλία και την θρυλική πίστα του Philip Island λόγω της πανδημίας. Το 2022 το πρωτάθλημα επιστρέφει σε μια από τις πιο εντυπωσιακές πίστες του κόσμου και όπως είναι λογικό όλοι ανυπομονούν να δουν ξανά τις πρωτότυπες MotoGP να στρίβουν στις γρήγορες στροφές του Philip Island.

Οι άνθρωποι της πίστας, θέλοντας να ενισχύσουν την προώθηση του event επιστράτευσαν δύο θρύλους των αγώνων μοτοσικλέτας. Οι Casey Stoner και Chris Vermeulen ξεκίνησαν από τη Μελβούρνη με προορισμό το Philip Island χρησιμοποιώντας δύο ολοκαίνουριες Triumph Tiger 1200. Οι δύο νικητές MotoGP (και πρωταθλητής στην περίπτωση του Stoner) είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τις αναμνήσεις από το Αυστραλιανό GP με τον Stoner να επιστρέφει στην πίστα έπειτα από 10 ολόκληρα χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Ο πρώην αναβάτης της Ducati και της Honda αναπόλησε την πρώτη του νίκη στο «Νησί» με την Desmosedici, ενώ η κορυφαία του στιγμή ήταν η νίκη και κατάκτηση του τίτλου το 2011 με την Repsol Honda, την ημέρα μάλιστα των γενεθλίων του. Φέτος το GP της Αυστραλίας πραγματοποιείται στις 16 Οκτωβρίου.

Advertisement

Όσο για την Triumph Tiger 1200, η μοτοσικλέτα από το Hinckley απλά εντυπωσίασε τους δύο αναβάτες. Η μοτοσικλέτα έχει εξαιρετικές δυνατότητες στο ταξίδι και στις εκτός δρόμου διαδρομές με έναν πολύ ισχυρό τρικύλινδρο κινητήρα 1.160 κ.εκ. Το σύνολο αποδίδει 150 ίππους και 130 Nm ροπής και συνοδεύεται από ένα πλούσιο πακέτο ηλεκτρονικών το οποίος συμπεριλαμβάνει και ενεργητικές αναρτήσεις της Showa. Η τιμή της μοτοσικλέτας ξεκινάει από τις 18.990 ευρώ στην έκδοση GT και φτάνει τις 23.990 ευρώ στην κορυφαία έκδοση Rally Explorer.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Είναι η Bobber η πιο όμορφη classic της Triumph; (+video)
Ivan Cervantes και Triumph Tiger 900 Rally Pro σε ευρωπαϊκό αγώνα
MotoGP Αραγονίας: Πρόγραμμα και προβλέψεις

Advertisement