Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Υψηλοί στόχοι για τη Yamaha το 2023

Ελλάδα 4:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Υψηλοί στόχοι για τη Yamaha το 2023

NEWSMOTO

Υψηλοί στόχοι για τη Yamaha το 2023

NEWSMOTO

Η Yamaha, μέσω του Ομίλου Μοτοδυναμική, παρουσίασε το πλάνο της για το 2023 μέσα σε εορταστικό κλίμα.

Advertisement
Advertisement

Μια από τις ισχυρές δυνάμεις στους δύο τροχούς στην Ελλάδα (και σε όλο τον κόσμο) είναι η Yamaha με την εταιρεία να έχει μπει για τα καλά στη συνείδηση του Έλληνα αναβάτη. Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει να επιδείξει δυνατή ανάπτυξη και το 2023 αναμένεται καλύτερο από ποτέ.

Αυτό άλλωστε απέδειξε και το συνέδριο συνεργατών και εκπροσώπων Yamaha που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Domotel Katsri. Με ενθουσιασμό οι άνθρωποι του Ομίλου Μοτοδυναμική υποδέχτηκαν τους καλεσμένους και με τίτλο «Move 2 Inpire» παρουσίασαν το στρατηγικό πλάνο και τους στόχους για τη νέα χρονιά.

Advertisement
Advertisement

Την πρώτη ημέρα του συνεδρίου, εκπρόσωποι του Δικτύου από όλη την Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τα αποτελέσματα αλλά και τους στόχους της νέας χρονιάς από τον Γενικό Διευθυντή του Κλάδου Yamaha, κ. Ιωάννη Σώκιαλη και τα τμήματα Πωλήσεων, Marketing & Motorsports και After Sales. Φυσικά, το βασικό καλωσόρισμα στους καλεσμένους απηύθυνε ο CEO της Μοτοδυναμικής κ. Πάρης Κυριακόπουλος ο οποίος έδωσε έναν δυναμικό τόνο για τη νέα χρονιά.

Τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου η Yamaha είχε προγραμματίσει test ride με το ηλεκτρικό scooter Neo’s. Στόχος ήταν όλοι να πάρουν μια γεύση από τη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης και της μικροκινητικότητας η οποία θα μας απασχολήσει τα επόμενα χρόνια. Στο τέλος της ημέρας υπήρξε δείπνο στο Politeia Tennis Club με καλεσμένο τον πολυτάλαντο καλλιτέχνη Tonis Sfinos.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η «αρκούδα» της Yamaha γιορτάζει τα 25 της χρόνια
Δοκιμές με Yamaha R1 ο Valentino Rossi (+video)
Ιδια συνταγή με έξτρα «αλατοπίπερο» για το νέο Yamaha XSR 125

Advertisement