Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Με 3 νέα μοντέλα υποδέχεται το 2023 η Harley Davidson (+video)

Ελλάδα 3:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με 3 νέα μοντέλα υποδέχεται το 2023 η Harley Davidson (+video)

NEWSMOTO

Με 3 νέα μοντέλα υποδέχεται το 2023 η Harley Davidson (+video)

NEWSMOTO

Η Harley Davidson ξεκίνησε τον εορτασμό των 120 ετών της με τρία νέα μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

Η Harley Davidson γιορτάζει φέτος τα 120 χρόνια από την ίδρυσή της και ήδη έχει ξεκινήσει τις εορταστικές εκδηλώσεις στο Μιλγουόκι. Οι Αμερικανοί ήδη έχουν ανακοινώσει ένα πλάνο δράσης για το 2023 το οποίο περιλαμβάνει νέα μοντέλα, εκδηλώσεις και νέες εγκαταστάσεις, αλλά το βασικό είναι μια σειρά από ειδικές εκδόσεις μοτοσικλετών.

Η εκκίνηση έγινε με τρία νέα μοντέλα τα οποία αμέσως χτυπάνε στην καρδιά του φανατικού κοινού της Harley Davidson. Το πρώτο έχει να κάνει με μια ειδική έκδοση του νέου Nightster η οποία ονομάζεται Special. Το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με την πλήρη σουίτα ηλεκτρονικών της εταιρείας, ενώ παράλληλα διαθέτει σύστημα συνδεσιμότητας και φωνητικές εντολές. Ο κινητήρας είναι ο γνωστός Revolution Max 975T ο οποίος αποδίδει 120 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Το δεύτερο μοντέλο είναι το Breakout, ένα μοντέλο το οποίο απουσίαζε από την γκάμα της Harley τα τελευταία 10 χρόνια. Το κλασικό τσόπερ έχει πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση με εκθαμβωτικές ζάντες 26 ακτινών, πολλά νίκελ εξαρτήματα και σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης. Ο κινητήρας του Breakout είναι ο γνωστός V2 «Milwaukee-Eight 117» της εταιρείας με τεράστια ροπή στα 168 Nm και μοναδικό ήχο από τις χαμηλά τοποθετημένες εξατμίσεις.

Η Harley Davidson για το 2023 επαναφέρει στην γκάμα της και τα Trike μοντέλα. Η εταιρεία από το Μιλγουόκι σχεδίασε δύο εκδόσεις Trike, η με την αισθητική του Road Glide και η δεύτερη με την αισθητική της Breakout. Τα τρίκυκλα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης για αυξημένη ασφάλεια στην οδήγηση, ενώ οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν και σύστημα infotainment. Ο κινητήρας είναι ο δικύλινδρος «Milwaukee-Eight 114» της Harley με απόδοση 93 ίππους και 158 Nm ροπής.

Advertisement

Τα νέα μοντέλα αναμένονται πριν από το καλοκαίρι να είναι διαθέσιμα στην αμερικανική αγορά, ενώ μετά το καλοκαίρι θα κυκλοφορήσουν στον υπόλοιπο κόσμο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το εντυπωσιακό θεματικό πάρκο της Harley Davidson
Επιβεβαίωση για τον ερχομό της Harley Davidson Pan America 975
Harley Davidson: Χρώματα εμπνευσμένα από αγώνες flat track