Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

KTM RC390: Mε δώρο αγωνιστικό κιτ!

Ελλάδα 21:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

KTM RC390: Mε δώρο αγωνιστικό κιτ!

NEWSMOTO

KTM RC390: Mε δώρο αγωνιστικό κιτ!

NEWSMOTO

Το RC390 είναι μια μοτοσυκλέτα την οποία ονειρεύεται κάθε έφηβος. Με σπορ σχεδίαση, ισχυρό κινητήρα και κορυφαία περιφερειακά, ταυτίζεται πλήρως με τον Ready to Race χαρακτήρα της KTM.

Advertisement
Advertisement

Ιδανικό για τα πρώτα βήματα και τη «μύηση» στη σπορ οδήγηση στο δρόμο και την πίστα, το RC390 έχει δώσει και έχει περάσει τις πιο αυστηρές εξετάσεις με επιτυχία, αφού έχει διακριθεί στο απαιτητικό περιβάλλον των αγώνων ταχύτητας μοτοσυκλετών. Βρίσκεται σταθερά ανάμεσα στους πρωταγωνιστές τόσο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα (WorldSSP300) όσο και στο Πανελλήνιο Ταχύτητας. Είναι μία από τις καλύτερες και πληρέστερες μοτοσυκλέτες στην κατηγορία της, που μάλιστα μπορεί να οδηγηθεί και από κατόχους άδειας οδήγησης A2.

Το RC390 έχει τα στοιχεία που το τοποθετούν στην κορυφή της κατηγορίας, με βασικό εξοπλισμό που συναντάμε μόνο σε μεγαλύτερες μοτοσυκλέτες. Οι αναρτήσεις και τα φρένα προέρχονται από τους κορυφαίους του είδους. Το ανεστραμμένο πιρούνι είναι διαμέτρου 43mm της WP και το αμορτισέρ, ρυθμιζόμενο ως προς την προφόρτιση ελατηρίου, της ίδιας κορυφαίας εταιρείας. Ο κινητήρας αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό επιδόσεων και χρηστικότητας. Είναι άλλωστε ο ισχυρότερος μονοκύλινδρος στην κατηγορία, με 44 ίππους και 3,5kgm ροπή.

Advertisement
Advertisement

Διαθέτει δύο εκκεντροφόρους, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο ψεκασμό, κύλινδρο με επίστρωση Nicasil και βαλβίδες ενισχυμένες με κατεργασία DLC (Diamond Like Carbon) για μεγαλύτερη αντοχή. Με «γεμάτη» απόδοση σε όλο το φάσμα στροφών προσφέρει εξαιρετικό έλεγχο και κορυφαίες επιταχύνσεις, με την τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 170Km/h. To γκάζι είναι τεχνολογίας ride-by-wire (ηλεκτρονικό) και ο συμπλέκτης power assist (περιορισμένης ολίσθησης). Τα δύο αυτά χαρακτηριστικά προσδίδουν ποιοτικότερη λειτουργία και πιο ομαλή απόδοση τόσο στον έλεγχο του γκαζιού όσο και στις αλλαγές σχέσεων. Τέλος, το πάνελ των οργάνων αποτελείται από μια εύκολα ρυθμιζόμενη ψηφιακή οθόνη πολλαπλών ενδείξεων.


Να η ευκαιρία

Advertisement

Σήμερα, ο Ready to Race χαρακτήρας αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο με την έναρξη της περιόδου των trackdays και την προωθητική ενέργεια που αφορά στο supersport μοντέλο της Αυστριακής εταιρίας. Για περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών, με κάθε αγορά RC390 στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των 4.980€ και μέχρι τις 31/5/2021, οι υποψήφιοι αναβάτες θα αποκτήσουν μαζί με τη μοτοσυκλέτα και ένα Racing Kit αξίας 978€.

Advertisement

Το Racing Kit περιλαμβάνει:

  • 1 x racing μονόσελο (αξίας 304€)
  • 1 x racing ανεμοθώρακα (αξίας 67€)
  • 1 x racing ποδιά κινητήρα (αξίας 253€)
  • 1 x racing set αγωνιστικά ποδοστήρια (αξίας 354€)

Η ΚΤΜ κάνει πράξη την αγωνιστική της φιλοσοφία και την κάνει ακόμα πιο προσιτή για τους επίδοξους νέους αναβάτες!

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

MotoGP, Portimao: Επιβλητική νίκη για Quartararo

Triumph Trident 660: Άφιξη Ελλάδα και η διαμόρφωση στο επίκεντρο

KTM Central Store: Μια νέα εμπειρία στην επιλογή