Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Και τα 125άρια έχουν -χωμάτινη- ψυχή

Ελλάδα 2:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Και τα 125άρια έχουν -χωμάτινη- ψυχή

NEWSMOTO

Και τα 125άρια έχουν -χωμάτινη- ψυχή

NEWSMOTO

Η SYM παρουσίασε νέο crossover scooter ADX στην κατηγορία των 125 κ.εκ.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μοντέλα στην γκάμα της SYM για το 2023 είναι το νέο ADX 125. Πρόκειται για ένα crossover scooter το οποίο έχει σχεδιαστικές καταβολές στο Daytona Virtus 300 με μικρότερο κινητήρα και μικρότερες διαστάσεις.

Στον τομέα του σχεδιασμού το ADX 125 δίνει άμεσα την αίσθηση περιπέτειας χάρη στις έντονες γωνίες, την μυώδη μάσκα και το αρκετά μεγάλο ύψος από το έδαφος. Ο κινητήρας είναι μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος 125 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 12,3 ίππους και 11,5 Nm ροπής. Τον ψεκασμό έχει αναλάβει η Continental παρέχοντας δυναμικές επιδόσεις και οικονομία στο καύσιμο.

Advertisement
Advertisement

Το ADX 125 είναι από τα πιο καλά εξοπλισμένα scooter της κατηγορίας του διαθέτοντας σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης (Traction Control), εξελιγμένο σύστημα ABS, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, USB θύρα φόρτισης, σύστημα αποφυγής ανύψωσης του πίσω μέρους κατά τη διάρκεια της επιτάχυνσης, LED φώτα, μεγάλο ρεζερβουάρ 15 λίτρων, TFT οθόνη και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο.

Για να μπορέσει το ADX 125 να ανταποκριθεί σε όλες τις οδηγικές συνθήκες η SYM τοποθέτησε ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και ένα μονό, οριζόντια τοποθετημένο αμορτισέρ πίσω τα οποία συνεργάζονται με ένα ενισχυμένο ατσάλινο πλαίσιο. Οι τροχοί είναι 13 ιντσών και τα ελαστικά είναι διπλής χρήσης για καλύτερη αίσθηση σε όλα τα τερέν.

Advertisement

Το νέο scooter της SYM αναμένεται το καλοκαίρι του 2023 με τιμή ορισμένη στα 3.595 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: SYM Joyride 300 16”
Πρωταθλητές και το 2022 οι SYM, Daytona και Zontes
Ξεχειλίζει από στυλ το e-MIO 50 της SYM