Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Kawasaki Z900: Ανανέωση στην κατηγορία nude (+video)

Ελλάδα 11:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Kawasaki Z900: Ανανέωση στην κατηγορία nude (+video)

NEWSMOTO

Kawasaki Z900: Ανανέωση στην κατηγορία nude (+video)

NEWSMOTO

Νέα χρώματα, πλήρες πακέτο ηλεκτρονικού βοηθητικού εξοπλισμού υποστήριξης του αναβάτη και μία έκδοση περιορισμένης ιπποδύναμης (95ίππων) κάνουν το Kawasaki Z900 να ξεχωρίζει.

Advertisement
Advertisement

Τρεις χρωματικές επιλογές, αναβαθμισμένα ηλεκτρονικά βοηθήματα οδήγησης και μία νέα έκδοση είναι τα σημεία που άλλαξαν στην νέα Kawasaki Z900

Η κατηγορία των «γυμνών» μοτοσυκλετών (sport χωρίς fairing) έχει το δικό της πιστό κοινό, που την ακολουθεί εδώ και αρκετά χρόνια. Αυτό το κοινό έχει ξεχωρίσει την Kawasaki Z900 για την ισορροπία μεταξύ της δύναμης/οδικής συμπεριφοράς των sport δικύκλων και την ευκολία χειρισμών στις καθημερινές μετακινήσεις.

Εξοπλισμένο με μία ευανάγνωστη οθόνη TFT (με Smartphone Connectivity) και με πλήρη φωτισμό LED, το Kawasaki Z900 θα είναι διαθέσιμο σε τρεις χρωματικές επιλογές. Αυτοί οι χρωματισμοί διατίθενται σε οποιαδήποτε έκδοση (είτε με την πλήρη ισχύ 125 ίππων ή με την μειωμένη ιπποδύναμη στους 95).

Advertisement
Advertisement

Οι οπαδοί των σκούρων χρωμάτων ανταμείβονται με χρωματικές επιλογές ανάμεσα στις: Metallic Spark Black / Metallic Flat Spark Black με διακριτικές πινελιές πράσινου χρώματος ή Metallic Spark Black / Metallic Flat Spark Black με πινελιές κόκκινου χρώματος, ενώ είναι δύσκολο να περάσει απαρατήρητος ο χρωματισμός Pearl Blizzard White / Metallic Spark Black που επίσης προσφέρεται.

Advertisement

Με δυνατότητα επιλογής Power Mode και προηγμένο έλεγχο πρόσφυσης και λειτουργίες αναβάτη, η υποστήριξη των ηλεκτρονικών βοηθημάτων οδηγού ταιριάζουν με την ομαλή λειτουργία του συμπλέκτη τύπου Assist και Slipper δίνοντας τη δυνατότητα στον αναβάτη να εμπλακεί περισσότερο με τη σειρά Ζ με σκοπό την απόλυτη εμπειρία οδήγησης.

Πηγαίνοντας στο επόμενο επίπεδο, για όσους απαιτούν μια «άμεση αναβάθμιση», τα Z900 και Z900 95 ίππων, θα διατίθεται από τους αντιπροσώπους της Kawasaki στην έκδοση Performance Edition. Τα χαρακτηριστικά της είναι: Ένας κομψός φιμέ ανεμοθώρακας, προστατευτικό ρεζερβουάρ από διάφανο gel, βαμμένο κάλυμμα καθίσματος συνεπιβάτη καθώς και εξάτμισης Akrapovic που διαθέτει carbon θερμομονωτικό προστατευτικό κάλυμμα.

Advertisement

Το πνεύμα σχεδιασμού «Sugomi» βρίσκει την πιο πρόσφατη έκφρασή του στο Kawasaki Z900. Μαζί με την ισχύ, τα νέα ηλεκτρονικά βοηθήματα οδήγησης επαναπροσδιορίζουν την εμπειρία οδήγησης μίας SuperNaked μοτοσυκλέτας. Επιπλέον τα φώτα LED και η οθόνη TFT (με Smartphone Connectivity) φέρνουν τη σύγχρονη τεχνολογία στην καθημερινότητα.

 

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Νέες εκδόσεις Kawasaki Ninja 1000SX (video)

Kawasaki: Η εξέλιξη της ανάρτησης Unitrak