Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Νέες εκδόσεις Kawasaki Ninja 1000SX (video)

Ελλάδα 20:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέες εκδόσεις Kawasaki Ninja 1000SX (video)

NEWSMOTO

Νέες εκδόσεις Kawasaki Ninja 1000SX (video)

NEWSMOTO

Βασισμένο στο Kawasaki Z1000SX που διακρίθηκε πετυχαίνοντας πρωτιές πωλήσεων σε πολλές ευρωπαϊκές αγορές, το Kawasaki Ninja 1000SX, που μόλις παρουσιάστηκε αποδεικνύει ότι το καλύτερο μπορεί πράγματι να γίνει ακόμα καλύτερο.

Advertisement
Advertisement

Τρεις εκδόσεις και χρωματικές επιλογές κάνουν το Ninja 1000SX ξεχωριστό.

Προσθέτοντας στοιχεία της προσωπικότητας του sport Ninja στο «Ταξιδιάρικο» SX, η Kawasaki, δημιούργησε μια νέα κατηγορία μοτοσυκλετών στην κατηγορία των 1000 κ.εκ. με αύξηση της απόδοσης του κινητήρα και της στιβαρότητας του πλαισίου χωρίς να χάσει την ικανότητα για άνετα ταξίδια, που το καθιέρωσε αρχικά.

Από τεχνολογικής μεριάς, μία οθόνη TFT, σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, cruise control και ένα γρήγορο σε λειτουργία quick shifter, καθώς και ένα βελτιωμένο σύστημα πέδησης, είναι όλα σχεδιασμένα για άνεση όσο οδηγείτε, είτε πρόκειται για sport ή τουριστική οδήγηση μεγάλων αποστάσεων.

Advertisement
Advertisement

Διαθέσιμο σε τρεις επιλογές χρωματισμού, οι αναβάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ:

  • Metallic Carbon Grey / Metallic Diablo Black
  • Emerald Blazed Green / Metallic Diablo Black / Metallic Graphite Grey
  • Metallic Moondust Grey / Metallic Diablo Black.

Επιπλέον μπορείτε να ταιριάξτε το επιθυμητό χρώμα με μία από τις τρεις εκδόσεις :

  • Ninja 1000SX Performance Edition περιλαμβάνει: Προστατευτικά πλαισίου, φιμέ ζελατίνα, προστατευτικό ρεζερβουάρ με τζελ, κάλυμμα καθίσματος συνεπιβάτη, συν το σπορ ήχο και την επιπλέον απόδοση της εξάτμισης Akrapovic.
  • Ninja 1000SX Tourer Edition: Συνεχίζοντας την πέμπτη γενιά μιας επιτυχημένης πλατφόρμας sport touring μοτοσυκλετών, το Ninja 1000SX Tourer Edition περιλαμβάνει ένα σύστημα πλαϊνών βαλιτσών χωρητικότητας 28L έκαστη που ταιριάζει στον χρωματισμό της μοτοσυκλέτας και ασφαλίζει με το κλειδί κεντρικού διακόπτη. Επίσης διαθέτει μεγαλύτερη ζελατίνα για ακόμα μεγαλύτερη άνεση στην οδήγηση ενώ η βάση για GPS σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε το σύστημα πλοήγησης της επιλογής σας.
Advertisement

  • Ninja 1000SX Performance Tourer Edition: Η τρίτη επιλογή ειδικής έκδοσης, περιλαμβάνει βάσεις και πλαϊνές βαλίτσες χωρητικότητας 28L έκαστη, θερμαινόμενα grips, προστατευτικά πλαισίου, μεγαλύτερη φιμέ ζελατίνα, βάση για GPS, προστατευτικό ρεζερβουάρ με τζελ, κάλυμμα καθίσματος συνεπιβάτη και εξάτμιση Akrapovic για σπορ ήχο και απόδοση.

Οδηγικά ξεσπάσματα σε εθνικές οδούς ή περιηγήσεις σε επαρχιακούς δρόμους, το Kawasaki Ninja 1000SX σε όλες σε όλες του τις εκδόσεις είναι έτοιμο για άλλη μια φορά να προσφέρει τον συνδυασμό των συγκινήσεων της sport οδήγησης και των ταξιδιών μεγάλων αποστάσεων.

Advertisement

 

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Kawasaki: Προσφορές για όλη την γκάμα

Kawasaki Ζ650: Ανανεωμένη στα σημεία για το 2020 (+video)

Η Kawasaki παρουσιάζει τη νέα ρετρό W800 (+Video)