Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ιδια συνταγή με έξτρα «αλατοπίπερο» για το νέο Yamaha XSR 125

Ελλάδα 23:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ιδια συνταγή με έξτρα «αλατοπίπερο» για το νέο Yamaha XSR 125

NEWSMOTO

Ιδια συνταγή με έξτρα «αλατοπίπερο» για το νέο Yamaha XSR 125

NEWSMOTO

Η Yamaha διατήρησε την πετυχημένη συνταγή του XSR 125 για το 2023 προσθέτοντας αναβαθμισμένες στιλιστικές πινελιές.

Advertisement
Advertisement

Η Yamaha XSR 125 είναι μια μοτοσικλέτα πάνω στην οποία επένδυσε πολλά η ιαπωνική μάρκα τα τελευταία δύο χρόνια. Η συγκεκριμένη της τακτική δεν ήταν τυχαία καθώς εκτός από το γεγονός ότι η μοτοσικλέτα ήταν πάρα πολύ καλή και στιλιστικά δυνατή, βρισκόταν στην καρδιά μιας ανερχόμενης κατηγορίας τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα.

Η Yamaha έβαλε την μοτοσικλέτα στον κόσμο του customizing μέσα από το κορυφαίο της τμήμα Yard Build, ενώ μέσω της σειράς Faster Sons με πολλά και ενδιαφέρονται αξεσουάρ «γέμισε» τη μοτοσικλέτα με προσωπικότητα και έδινε τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να βάλουν τη δική τους πινελιά στη μοτοσικλέτα. Το αποτέλεσμα ήταν τελικά φυσιολογικό, με ισχυρές πωλήσεις για ένα μοντέλο που δύσκολα μπορεί να περάσει απαραίτητο στην κορυφαία κατηγορία των 125 κ.εκ.

Advertisement
Advertisement

Η XSR 125 για το 2023 διατήρησε την επιτυχημένη συνταγή με την Yamaha να προσθέτει μόνο μικρές στιλιστικές πινελιές στο μοντέλο. Στους χρωματισμούς πρόσθεσε τον συνδυασμό Heritage White, τον Yamaha Blue και τον Impact Yellow τα οποία ενισχύουν την ρετρό αισθητική της μοτοσικλέτας. Ο στρογγυλός προβολέας εμπρός είναι πλέον τεχνολογίας LED, το ίδιο και το καλαίσθητο LED φωτιστικό σώμα πίσω, ενώ η σέλα εμπνέει μια αυθεντικότητα με τις ραβδώσεις και τις ποιοτικές ραφές.

Ο κινητήρας είναι ο γνωστός υδρόψυκτος, μονοκύλινδρος των 124 κ.εκ. που αποδίδει 14,75 ίππους και 11,5 Nm ροπής. Χάρη στο σύστημα μεταβλητής κίνησης των βαλβίδων (VVA) είναι εξαιρετικά αποδοτικός και οικονομικός καλύπτοντας τις ανάγκες καθημερινής μετακίνησης με διασκεδαστικό τρόπο. Το αλουμινένιο περιμετρικό πλαίσιο εξασφαλίζει την κορυφαία οδηγική συμπεριφορά και συνεργάζεται με ένα ανεστραμμένο πιρούνι 37 χιλ. εμπρός και ένα μονό αμορτισέρ πίσω.

Advertisement

Το νέο Yamaha XSR 125 του 2023 είναι ήδη διαθέσιμο στην τιμή των 4.650 ευρώ στο δίκτυο συνεργατών της Μοτοδυναμικής.

Advertisement

Βίντεο με τα βασικά στοιχεία του XSR 125 2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ζήσε την απόλυτη περιπέτεια με την Yamaha Tenere World Raid Team
Με καμουφλάζ η νέα Yamaha MotoGP (+video)
Η Yamaha προσέγγισε τον Jorge Martin

Advertisement