Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Δοκιμές με Yamaha R1 ο Valentino Rossi (+video)

Ελλάδα 8:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δοκιμές με Yamaha R1 ο Valentino Rossi (+video)

NEWSMOTO

Δοκιμές με Yamaha R1 ο Valentino Rossi (+video)

NEWSMOTO

Ο Ιταλός οδηγός/αναβάτης μετά το πρώτο βάθρο με την BMW στο Dubai, οδήγησε την Yamaha R1 του στο Portimao.

Advertisement
Advertisement

Το 2023 ξεκίνησε πολύ δυναμικά για τον Valentino Rossi στην καινούρια αγωνιστική του καριέρα στους τέσσερις τροχούς. Η ομάδα του Ιταλού θρύλου του MotoGP το 2023 ξεκίνησε μια νέα συνεργασία με την BMW Motorsport κάτι που είχε θετικά αποτελέσματα από τον πρώτο κιόλας αγώνα της WRT. Στον 24ωρο αγώνα του Dubai ο Rossi και η ομάδα του ανέβηκαν στο βάθρο με την BMW M4 GT3.

Παράλληλα με τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στους αγώνες αυτοκινήτου, ο Rossi δεν ξεχνάει φυσικά τις αγαπημένες τους μοτοσικλέτες. Όταν λοιπόν οι αναβάτες της Ακαδημίας VR46 προγραμμάτισαν ένα ιδιωτικό τεστ στην πίστα Portimao της Πορτογαλίας προκειμένου να προετοιμαστούν για την επόμενη εβδομάδα όταν και αρχίζουν οι επίσημες υποχρεώσεις του MotoGP, δεν έχασε την ευκαιρία να οδηγήσει ξανά την R1 του.

Advertisement
Advertisement

Ο Rossi με την βοήθεια της ομάδας του, είχε στο Portimao την αγαπημένη του Yamaha R1, την οποία του χάρισε η Yamaha όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει τους αγώνες. Ο Ιταλός, από τα πλάνα που δημοσίευσε στο Instagram, φαίνεται ότι δεν έχει χάσει καθόλου την ταχύτητα και την τεχνική τους στους δύο τροχούς, σηκώνοντας μάλιστα με επιθετικό τρόπο τον εμπρός τροχό της μοτοσικλέτας στον περίφημο «καταρράκτη» της πίστας. Μαζί του στην πίστα ήταν οι Pecco Bagnaia (Ducati),  Marco Bezzecchi (Ducati) και Franco Morbidelli (Yamaha).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Valentino Rossi (@valeyellow46)

Advertisement

Η δράση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP αρχίζει στις 9 Φεβρουαρίου με τις πρώτες δοκιμές MotoGP στην πίστα Sepang της Μαλαισίας. Όσο για τον Rossi, θα συνεχίσει να προπονείται στο Ράντζο του πριν επιστρέψει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις τον Μάρτιο στις δοκιμές της Γαλλίας και τον Απρίλιο στον αγώνα της Monza, ενώ ο Ιταλός έχει ένα σπουδαίο ραντεβού τον Φεβρουάριο στην Αυστραλία για τον περίφημο αγώνα του Bathurst.

Advertisement

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Francesco Bagnaia (@pecco63)

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ντεμπούτο με βάθρο για τον Valentino Rossi
Οι πρώτες δοκιμές του Rossi με την BMW M4 GT3 (+video)
Ducati: Ο Rossi μας έκανε ζημιά