Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η Scrambler Ducati της Gen-Z (+video)

Ελλάδα 1:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Scrambler Ducati της Gen-Z (+video)

NEWSMOTO

Η Scrambler Ducati της Gen-Z (+video)

NEWSMOTO

Η Ducati παρουσίασε την νέα γενιά Scrambler με έμφαση στο customizing και την τεχνολογία.

Advertisement
Advertisement

Το 7ο και τελευταίο επεισόδιο της σειράς Ducati World Premiere ήταν αφιερωμένο στην οικογένεια Scrambler. Η ιταλική μάρκα αποφάσισε να αναβαθμίσει τη σειρά των όμορφων vintage μοντέλων της επεμβαίνοντας τόσο στην εμφάνιση όσο και στην τεχνολογία. Τα μοντέλα που δέχτηκαν την φροντίδα της Ducati είναι τα Icon, Nightshift και Full Throttle.

Η νέα γενιά των Scrambler είναι επανασχεδιασμένη με έμφαση στη μοντέρνα και δυναμική προσωπικότητα. Η δομή της μοτοσικλέτας δεν έχει αλλάξει παραμένοντας αυθεντική και απλή, ενώ οδηγικά έχει διατηρήσει τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά της που είναι η ευκολία και η άνεση. Σχεδιαστικά έχουμε αναβάθμιση στον προβολέα και τον σχηματισμό του συστήματος DRL στον φωτισμό, ενώ επανασχεδιασμένο είναι το ρεζερβουάρ.

Advertisement
Advertisement

Αναβαθμίσεις έχουμε και στην τεχνολογία καθώς το Scrambler αποκτά νέα οθόνη TFT 4,3 ιντσών με σύστημα συνδεσιμότητας μέσω της εφαρμογής Ducati Multimedia System. . Παράλληλα ο κινητήρας είναι αναβαθμισμένος και ελαφρύτερος κατά 2,5 κιλά. Το δικύλινδρο σύνολο των 803 κ.εκ. παραμένει αερόψυκτο με απόδοση 73 ίππους και 65,2 Nm ροπής.

Η τροφοδοσία γίνεται πλέον με σύστημα Ride-By-Wire και η μοτοσικλέτα έχει αποκτήσει σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, ABS στροφής στα φρένα και δύο επιλογές οδήγησης. Η Ducati προσφέρει στον προαιρετικό εξοπλισμό (στάνταρ στην έκδοση Full Throttle) και σύστημα quickshifter για απροβλημάτιστο ανέβασμα και κατέβασμα ταχυτήτων

Advertisement

Η Ducati φρόντισε να μειώσει το βάρος της μοτοσικλέτας κατά 4 κιλά και πλέον ζυγίζει 191 κιλά. Το πλαίσιο είναι ατσάλινο χωροδικτύωμα και οι αναρτήσεις της Kayaba με αντεστραμμένο πιρούνι 41 χιλ. εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω. Στα φρένα έχουμε έναν δίσκο 330 χιλ. εμπρός με 4πίστονη δαγκάνα και έναν δίσκο 245 χιλ. πίσω με ABS στροφής της Bosch.

Advertisement

Η νέα γενιά των Scrambler στις εκδόσεις Icon, Full Throttle και Nighshift θα είναι διαθέσιμη σε 9 διαφορετικούς χρωματισμούς, ενώ η Ducati έχει φροντίσει να δημιουργήσει μια πολύ μεγάλη λίστα αξεσουάρ για να ανεβάσει το επίπεδο του customizing της μοτοσικλέτας.

Το 7ο επεισόδιο της Ducati για το Scrambler.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
13 κιλά ελαφρύτερη η καινούρια Ducati Diavel V4
Πρώτος τίτλος για την Ducati DesertX
Συναρπάζει η Ducati Streetfighter V4 SP2 (+video)