Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η “γουρούνα” της Tesla έρχεται το 2021

Ελλάδα 9:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η “γουρούνα” της Tesla έρχεται το 2021

NEWSMOTO

Η “γουρούνα” της Tesla έρχεται το 2021

NEWSMOTO

Ο ιδρυτής της Tesla, Elon Musk, ανέφερε ότι το εντυπωσιακό Cyberquad ATV θα κυκλοφορήσει στους δρόμους την ίδια περίοδο με το ηλεκτρικό pickup.

Advertisement
Advertisement

Πριν από περίπου ένα μήνα, η Tesla αποκάλυψε το Cybertruck, με το οποίο η αμερικάνικη εταιρεία διεισδύει για πρώτη φορά στην κατηγορία των pickup. Στην παρουσίαση, όταν ανέβηκε το “αγροτικό” στη σκηνή, ένας μαυροφορεμένος αναβάτης εμφανίσηκε πάνω σε μια ηλεκτρική “γουρούνα”. Ο οδηγός της ανέβηκε στο πίσω μέρος του Cybertruck τόσο για να επιδείξουν τον μεγάλο χώρο φόρτισης όσο και για να παρουσιάσουν τον μηχανισμό φόρτωσης/εκφόρτωσης. Μάλιστα, όταν το ATV ανέβηκε στην καρότσα, ο Musk ανέφερε ότι υπάρχει υποδοχή φόρτισης του τετράτροχου.

Δείτε εδώ πόσο κόσμο έχει τρελάνει το “αγροτικό” του Elon Musk

Advertisement
Advertisement

Όταν ο Elon Musk ερωτήθηκε από ενδιαφερόμενους σχετικά με το ATV, δήλωσε ότι θα προσφέρεται προαιρετικά με το Cybertruck. Αργότερα όμως, έκανε λόγο ότι θα κυκλοφορήσει την ίδια περίοδο με το ηλεκτρικό pickup. Αυτό σημαίνει ότι το 2021 τουλάχιστον δύο νέα οχήματα θα υπάρχουν στους δημόσιους δρόμους. Ο CEO της εταιρείας δεν αποκάλυψε καμία παραπάνω πληροφορία σχετικά με το ATV, αφήνοντάς μας σε αναμονή…