Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το φουτουριστικό Cybertruck της Tesla (video)

Ελλάδα 23:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το φουτουριστικό Cybertruck της Tesla (video)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το φουτουριστικό Cybertruck της Tesla (video)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Tesla Motors και ο Elon Musk τράβηξαν για τα καλά τα βλέμματα με το λανσάρισμα του Cybertruck.

Advertisement
Advertisement

Τόσο για την ρηξικέλευθη εμφάνισή του καθώς θα μπορούσε να είναι το pick-up του μακρινού μέλλοντος κι όχι του 2020 όσο και με το φιάσκο της παρουσίασής του, με τα κάθε άλλο παρά άθραυστα τζάμια που στοίχησαν πολλά εκατομμύρια στον δαιμόνιο επιχειρηματία.

Όμως ας επικεντρωθούμε στο αυτοκινητικό και όχι το οικονομικό κομμάτι της ιστορίας. Στο φτιαγμένο σε μεγάλο βαθμό από ανοξείδωτο ατσάλι «αγροτικό», με τις ασυνήθιστες γωνίες και τη γενικότερη φουτουριστική εμφάνιση.

Το αντίστοιχο μοτίβο του εσωτερικού, με τη μεγάλη οθόνη αφής που χαρακτηρίζει όλα τα μοντέλα της μάρκας αλλά και το ημί-ελλειπτικό τιμόνι. Και φυσικά, τις δυνατότητες του ηλεκτρικού οχήματος που στη βασική έκδοση Single Motor RWD έχει κίνηση αποκλειστικά στον πίσω άξονα, επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 6.5 δευτερόλεπτα και έχει αυτονομία άνω των 400 χιλιομέτρων, στη τετρακίνητη με δύο κινητήρες Dual Motor AWD όπου οι αντίστοιχοι αριθμοί είναι στα 4.5 δευτερόλεπτα και 480+ χιλιόμετρα και τέλος, στην κορυφαία Tri-Motor AWD όπου τα 0-100 έρχονται σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα, με την αυτονομία να εκτοξεύεται στα 800 χιλιόμετρα!

Advertisement
Advertisement

Εντυπωσιακά ακούγονται όλα αυτά, εντυπωσιακή είναι και η όψη του Tesla Cybertruck. Για του λόγου το αληθές, πατήστε play στο video που ακολουθεί για να το δείτε εν δράσει!