Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η επανάσταση της Super Soco ξεκινάει με το F01 (+video)

Ελλάδα 14:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η επανάσταση της Super Soco ξεκινάει με το F01 (+video)

NEWSMOTO

Η επανάσταση της Super Soco ξεκινάει με το F01 (+video)

NEWSMOTO

Η Super Soco ξεκινάει την αντεπίθεση της στην ηλεκτροκίνηση με το φινετσάτο F01.

Advertisement
Advertisement

Η Super Soco μπορεί να θεωρηθεί πλέον από τις πιο έμπειρες εταιρίες στην κατασκευή ηλεκτρικών δικύκλων αστικής μετακίνησης. Η αυστραλιανή μάρκα διαθέτει μια πολύ μεγάλη γκάμα από μοτοσικλέτες και scooter τα οποία στην Ευρώπη έχουν τεράστια απήχηση.

Το 2022 η εταιρεία αποφάσισε να περάσει σε μια δεύτερη φάση σχεδιασμού και παραγωγής μοντέλων τα οποία θα είχαν ακόμα περισσότερη ευρωπαϊκή φιλοσοφία. Το πρώτο δείγμα της δεύτερης γενιάς των ηλεκτρικών scooter της Super Soco είναι το F01, ένα μοντέλο που έχει σχεδιαστεί εξ’ ολοκλήρου στην Ιταλία και ξεχειλίζει από ποιότητα και φινέτσα.

Advertisement
Advertisement

Το F01 ξεχωρίζει αμέσως από τα υπόλοιπα μοντέλα της μάρκας κυρίως από το χαρακτηριστικό εμπρός φωτιστικό σώμα και την χαμηλή, επίπεδη σιλουέτα του. Το scooter σχεδιάστηκε με γνώμονα να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους με εύκολο και πρακτικό τρόπο, κάτι που φαίνεται από το επίπεδο πάτωμα, το χαμηλό βάρος στα 110 κιλά και την χαμηλή θέση οδήγησης.

Το F01 χρησιμοποιεί έναν ηλεκτροκινητήρα 2 kW ο οποίος είναι τοποθετημένος στον πίσω τροχό. Χαρίζει τελική ταχύτητα 45 χλμ./ώρα στο scooter και δυναμικές επιδόσεις, ενώ η εταιρεία αργότερα θα παρουσιάσει και μια πιο ενισχυμένη έκδοση με τελική ταχύτητα στα 75 χλμ./ώρα. Η μπαταρία είναι λιθίου και προσφέρει αυτονομία 80 χιλιομέτρων με την φόρτιση να απαιτεί μόλις 3,5 ώρες.

Advertisement

Εκτός από την ποιότητα και τον ιταλικό σχεδιασμό του, το F01 διαθέτει σύστημα συνδεσιμότητας μέσω της εφαρμογής VMoto App, ειδικό σύστημα γρήγορης αλλαγής πίσω ελαστικού, υβριδική σέλα για έναν ή δύο επιβάτες και σύστημα συνδυασμένων φρένων.

Advertisement

Το νέο F01 είναι διαθέσιμο στο δίκτυο συνεργατών της Motoway στην τιμή των 3.340 ευρώ η οποία μειώνεται στα 2.532 ευρώ με την επιδότηση Κινούμαι Ηλεκτρικά 2.

Βίντεο του Super Soco F01.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το «τρελό» project VMoto x Pininfarina (+video)
Η Super Soco μειώνει την τιμή του CPX (+video)
Super Soco TC Max: Το trend της ηλεκτροκίνησης (+video)