Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Το «τρελό» project VMoto x Pininfarina (+video)

Ελλάδα 14:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το «τρελό» project VMoto x Pininfarina (+video)

NEWSMOTO

Το «τρελό» project VMoto x Pininfarina (+video)

NEWSMOTO

Η συνεργασία της VMoto Soco με την Pininfarina ξεκίνησε με ένα φουτουριστικό όχημα.

Advertisement
Advertisement

Το 2022 η VMoto Soco είχε ανακοινώσει την έναρξη μιας σπουδαίας συνεργασίας με την Pininfarina προκειμένου από κοινού να δημιουργήσουν μια νέα σειρά ηλεκτρικών δικύκλων. Οι δύο πλευρές έχουν κοινές συνιστούσες την εκλεπτυσμένη ομορφιά και την αποτελεσματικότητα, κάτι που τις κάνει να ξεχωρίζουν στο χώρο της κινητικότητας.

Το πρώτο δείγμα της συνεργασίας των δύο εταιρείες ολοκληρώθηκε και έφερε στο προσκήνιο ένα μοναδικό concept, το Maxiscooter, VMoto x Pinifarina. Πρόκειται για ένα φουτουριστικό scooter το οποίο ακολουθεί την φιλοσοφία «σμιλευμένο από τον άνεμο» και βασίζεται στην αεροδυναμική τελειότητα ενός οχήματος.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία των ηλεκτρικών οχημάτων είναι η αεροδυναμική η οποία παίζει πρωτεύοντα ρόλο στην κατανάλωση ενέργειας και κατ’ επέκταση της αυτονομίας. Πάνω σε αυτό θα δουλέψουν οι VMoto Soco και η Pininfarina τα επόμενα χρόνια προκειμένου να παρουσιάσουν μια σειρά από πρωτοποριακά και πολύ αποδοτικά ηλεκτρικά δίκυκλα.

Ο CEO της VMoto Soco, Charles Chen, με ικανοποίηση υποδέχτηκε την Pininfarina. «Είναι τιμή για την εταιρεία να συνεργάζεται με την Pininfarina. Είμαι σίγουρος ότι η εμπειρία της VMoto στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη ηλεκτρικών οχημάτων μαζί με την τεχνογνωσία και την εισαγωγή νέων αντιλήψεων που προέρχονται από την αυτοκινητοβιομηχανία, τις οποίες ένας συνεργάτης όπως η Pininfarina μπορεί να μοιραστεί μαζί μας, θα είναι επιτυχημένος συνδυασμός για την υλοποίηση προϊόντων που χαρακτηρίζονται από μοναδικές επιδόσεις και σχεδιασμό. Ανυπομονώ να δω το νέο VMOTO Maxiscooter να κυκλοφορεί στους δρόμους σε όλο τον κόσμο, το οποίο ελπίζω να είναι το πρώτο έργο μιας μακροχρόνιας συνεργασίας».

Advertisement

Βίντεο παρουσίασης του VMoto x Pininfarina.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πλησιάζει η ώρα του VMoto F01 (+video)
Super Soco CPX: Από το Μιλάνο με αγάπη
Vintage DNA από την Super Soco (+video)