Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ετοιμάζει εκπλήξεις η Yamaha στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023

Ελλάδα 2:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ετοιμάζει εκπλήξεις η Yamaha στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023

NEWSMOTO

Ετοιμάζει εκπλήξεις η Yamaha στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023

NEWSMOTO

Η Yamaha ετοιμάζει απόβαση στο Κλειστό Φαλήρου με πολλές εκπλήξεις και προσφορές στο περίπτερό της.

Advertisement
Advertisement

Η Yamaha και ο Όμιλος Μοτοδυναμική δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023. Σε ένα εντυπωσιακό περίπτερο οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν όλα τα νέα μοντέλα, ενώ παράλληλα θα δουν από κοντά πρωτότυπα δίκυκλα και μοτοσικλέτες που δεν έχουν ξαναπατήσει τις ρόδες τους στη χώρα μας.

Η Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023 πραγματοποιείται από 29 Μαρτίου έως και 2 Απριλίου στο Κλειστό Φαλήρου (ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ). Η Yamaha θα παρουσιάσει στο περίπτερό της 30 μοντέλα της γκάμας της μεταξύ των οποίων το ολοκαίνουριο Tracer 9 GT+, τα νέα sport scooter XMAX 125 και XMAX 300, την αγωνιστική έκδοση Tenere 700 World Raid Team (factory unit), την ολοκαίνουρια R1M για τους λάτρεις της ταχύτητας και, τέλος, το μοναδικό Wolverine RMAXTM2 1000.

Advertisement
Advertisement

Πολύ σημαντικό στιγμή της έκθεσης είναι η στιγμή της αποκάλυψης για πρώτη φορά του πρωτότυπου ηλεκτρικού scooter E01 το οποίο έχει ξεκινήσει σε διάφορες πόλεις του κόσμου να δοκιμάζεται σε πραγματικές συνθήκες. Επιπλέον, η Yamaha ετοιμάζει και εκπλήξεις καθώς θα παρουσιαστούν δυο, περιορισμένου αριθμού, νέες προτάσεις.

Για πρώτη φορά επίσης στην Ελλάδα οι επισκέπτες θα δουν από κοντά τα τρία νέα ηλεκτρικά ποδήλατα της Yamaha, το Crosscore RC, το Moro 07 και το Wabash RT. Μην χάσετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε το περίπτερο της Yamaha αφού κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα υπάρχουν και ειδικές προσφορές σε μοντέλα της μάρκας.  Το ωράριο λειτουργίας είναι Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 14.00 – 21.00 και Σάββατο, Κυριακή στις 10.00 – 21.00.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι περιλαμβάνει το Urban Pack του Yamaha NMAX 125 (+video)
Τι νέο φέρνει η Yamaha MT-125 του 2023 (+video)
Με άρωμα Γαλλίας η νέα έκδοση Yamaha Tenere Extreme

Advertisement