Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η Ducati DesertX κατακτά το Aspen (+video)

Ελλάδα 11:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Ducati DesertX κατακτά το Aspen (+video)

NEWSMOTO

Η Ducati DesertX κατακτά το Aspen (+video)

NEWSMOTO

Η Ducati DesertX τα βάζει με τα θρυλικά βουνά του Κολοράντο και δείχνει τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Advertisement
Advertisement

Με αφορμή την επίσημη παρουσίαση της DesertX στην Αμερική, η Ducati αποφάσισε να γνωρίσει στην off road μοτοσικλέτα της στις ομορφιές του Κολοράντο. Δύο DesertX με αναβάτες τους Jordan Graham και Jake Zemke βρέθηκαν στο περίφημο Aspen με θέα τα επιβλητικά Rocky Mountains και τα έβαλαν με μια από τις πιο απαιτητικές διαδρομές στον κόσμο.

Η μοτοσικλέτα ήρθε αντιμέτωπη με τις σκληρές χωμάτινες διαδρομές των βουνών της αμερικανικής Ηπείρου οι οποίες είναι γεμάτες εκπλήξεις. Ακόμα ένα σημαντικό εμπόδιο είναι το υψόμετρο το οποίο βάζει δύσκολα στον κινητήρα που δείχνει να μην καταλαβαίνει τίποτα ακόμα και όταν βρεθεί η μοτοσικλέτα πάνω από τα 2.000 μέτρα.

Advertisement
Advertisement

Η DesertX αποδεικνύεται πολύ σκληρή ακόμα και για το Aspen έχοντας σταθερή και διασκεδαστική απόδοση σε όλη τη διάρκεια της περιπέτειας στο Κολοράντο. Ο σκληροτράχηλος σχεδιασμός του πλαισίου και των αναρτήσεων σε συνδυασμό με τα εκλεπτυσμένα ηλεκτρονικά βοηθήματα δημιουργούν στον αναβάτη αίσθηση εμπιστοσύνης να πιέσει όπου κι αν βρεθεί.

Ο κινητήρας είναι ο γνωστός δικύλινδρος L2 Testastretta των 937 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 110 ίππους και 92 Nm ροπής. Συνοδεύεται από πλούσια ηλεκτρονικά για ασφαλή και αποτελεσματική οδήγηση, ενώ το βάρος είναι χαμηλό στα 202 κιλά. Η μοτοσικλέτα για το 2023 είναι διαθέσιμη και σε έναν νέο χρωματισμό RR22 μαύρο/γκρι που είναι εμπνευσμένος από το αγωνιστικό Audi Q RS e-tron.

Advertisement

Δείτε το DesertX στα βουνά του Κολοράντο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έτσι θα αποκτήσεις τη νέα σου Ducati
EICMA 2022: Η μεγάλη επιστροφή της Ducati (+video)
Η Scrambler Ducati της Gen-Z (+video)