Live Κίνηση
Περισσότερα
EICMA 2022

EICMA 2022: Η μεγάλη επιστροφή της Ducati (+video)

Ελλάδα 17:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

EICMA 2022: Η μεγάλη επιστροφή της Ducati (+video)

EICMA 2022

EICMA 2022: Η μεγάλη επιστροφή της Ducati (+video)

EICMA 2022

Η Ducati επιστρέφει στο Μιλάνο με εμφατικό τρόπο παρουσιάζοντας όλα τα νέα της μοντέλα σε ένα μεγαλοπρεπές περίπτερο.

Advertisement
Advertisement

Είχαμε πάρει μια γερή γεύση από όλα τα νέα μοντέλα της Ducati για το 2023 μέσω της διαδικτυακής σειράς επεισοδίων World Premiere, ωστόσο η επιστροφή της μάρκας στην EICMA ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Οι Ιταλοί ετοίμασαν ένα περίπτερο γεμάτο ιταλική φινέτσα θέλοντας να αποδείξουν ότι βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο των εξελίξεων και κοντά στους φίλους των δύο τροχών.

Όλα τα νέα μοντέλα που είδαμε μέσα από το Ducati World Premiere βρίσκονται στην EICMA και οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να τα αγγίξουν και να τα θαυμάσουν από κοντά. Η Panigale V4R, η DesertX, η Streetfighter V4 SP2, η σειρά Scrambler, η Diavel V4 και η νέα Monster SP είναι μερικά από τα σημαντικά μοντέλα της μάρκας από την Μπολόνια, ενώ δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις.

Advertisement
Advertisement

Το μοντέλο που προσέλκυσε περισσότερο κόσμο ήταν η νέα Multistrada V4 Rally. Η εντυπωσιακή έκδοση της μοτοσικλέτας περιπέτειας κέρδισε το ενδιαφέρον του κοινού με τον πλούσιο εξοπλισμό και τις αυξημένες δυνατότητες ταξιδιού και περιπέτειας. Πολύ κοντά στη Multistrada ήταν η ειδική έκδοση της DesertX στα χρώματα RR22 το οποίο είναι εμπνευσμένο από την Audi RS Q e-tron που αγωνίστηκε στο Dakar 2022.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει η πρωταθλήτρια μοτοσικλέτα του MotoGP, η Desmosedici GP22 του Pecco Bagnaia, ενώ στο περίπτερο της Ducati δέσποζε και η ηλεκτρική αγωνιστική μοτοσικλέτα V21L με την οποία η εταιρεία θα αναλάβει το 2023 το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoE.

Advertisement

Πολλοί στάθηκαν και στη νέα γενιά Scrambler όπως και στα ηλεκτρικά ποδήλατα της μάρκας με κορυφαίο το AXS e-Road Futa. Για πρώτη φορά η Ducati παρουσίασε στο κοινό και το τμήμα Unica το οποίο δίνει τη δυνατότητα premium customizing στους ιδιοκτήτες Ducati.

Advertisement

Βίντεο από το περίπτερο της Ducati.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
EICMA 2022: Ξεχώρισαν τα TRK 800 και Tornado 500 της Benelli
EICMA 2022: Στο περίπτερο της Honda η νέα Transalp
EICMA 2022: Δικύλινδρη επίθεση από την Suzuki

Advertisement