Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Έτσι θα αποκτήσεις τη νέα σου Ducati

Ελλάδα 9:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έτσι θα αποκτήσεις τη νέα σου Ducati

NEWSMOTO

Έτσι θα αποκτήσεις τη νέα σου Ducati

NEWSMOTO

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα η Ducati κάνει ακόμα πιο προσιτό το όνειρο απόκτησης ενός από τα θρυλικά ιταλικά δίκυκλα.

Advertisement
Advertisement

Για ακόμα μια χρονιά η Ducati μας κάνει να χάσουμε τον ύπνο μας παρουσιάζοντας μια σειρά από απίστευτης αισθητικής και τεχνολογίας μοντέλα. Από το νέο Diavel V4 και το Multistrada V4 Rally μέχρι το Monster SP και τη σειρά Scrambler, όλα τα μοντέλα είναι χάρμα οφθαλμών και σίγουρα πόθος για τους περισσότερους.

Φυσικά, η απόκτηση μιας Ducati δεν είναι εύκολη υπόθεση καθώς το κόστος είναι αρκετά μεγάλο, ωστόσο η Ducati έρχεται να δώσει χείρα βοηθείας και σε αυτόν τον τομέα. Παρουσίασε το πρόγραμμα Ducati 4U, με το Classic Credit που προσφέρεται μέσω της Ducati Financial Services και δίνει ευέλικτες και προσιτές επιλογές στους αγοραστές.

Advertisement
Advertisement

Το νέο πρόγραμμα διατίθεται με επιτόκιο 4%, είναι επιδοτούμενο από την Kosmocar και ισχύει για όλα τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα Ducati και μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος. Παράλληλα, πέραν του προνομιακού επιτοκίου – το χαμηλότερο αυτή τη στιγμή στην αγορά της μοτοσικλέτας – συνδυάζει τη χαμηλή προκαταβολή (από 20%) και διάρκεια αποπληρωμής έως 60 μήνες.

Και για να είμαστε ξέγνοιαστοι και μετά την απόκτηση του μοντέλου μας, η Ducati προσφέρει 4 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης για απεριόριστο αριθμό χιλιομέτρων που δίνει ακόμα ένα κίνητρο για να κάνεις δικό σου ένα από τα ιταλικά δίκυκλα. Το κερασάκι στην τούρτα είναι η δωρεάν οδική βοήθεια για όλους τους Ducatisti! Για περισσότερα επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Ducati.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Scrambler Ducati της Gen-Z (+video)
13 κιλά ελαφρύτερη η καινούρια Ducati Diavel V4
Πρώτος τίτλος για την Ducati DesertX

Advertisement