Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η CFMoto θα κατασκευάζει το νέο KTM 790 Adventure

Ελλάδα 19:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η CFMoto θα κατασκευάζει το νέο KTM 790 Adventure

NEWSMOTO

Η CFMoto θα κατασκευάζει το νέο KTM 790 Adventure

NEWSMOTO

H ΚΤΜ επαναφέρει το εμβληματικό της 790 Adventure χαρίζοντας στο κοινό ένα ικανό όπλο περιπέτειας.

Advertisement
Advertisement

Το 2018 η KTM αποφάσισε για πρώτη φορά να κατασκευάσει μια μοτοσικλέτα περιπέτειας με δικύλινδρο κινητήρα διάταξης σε σειρά και όχι σε «V» παρουσιάζοντας την 790 Adventure. Η μοτοσικλέτα αγαπήθηκε για τον σπορ χαρακτήρα της και την διασκεδαστική οδηγική συμπεριφορά ιδιαίτερα στις χωμάτινες διαδρομές.

Η αυστριακή μοτοσικλέτα δεν έμεινε αρκετό καιρό στην αγορά καθώς ήρθε στο προσκήνιο η 890 Adventure, ωστόσο η KTM φαίνεται πως επιστρέφει στις ρίζες της καθώς για το 2023 έχει ετοιμάσει τη νέα έκδοση της 790 Adventure. Το νέο μοντέλο περιπέτειας είναι επικεντρωμένο στις εκτός δρόμου διαδρομές με αναβαθμισμένες αναρτήσεις της WP Apex.

Advertisement
Advertisement

Το ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός των 43 χιλ. έχει πλέον διαδρομή 200 χιλ. ενώ μπορεί να ρυθμιστεί ως προς την προφόρτιση. Το πλαίσιο παραμένει το γνωστό χωροδικτύωμα το οποίο έχει ενισχυθεί για καλύτερη ανεκτικότητα και μεγαλύτερη δυνατότητα φόρτωσης. Το ρεζερβουάρ είναι 20 λίτρων για μεγάλη αυτονομία και οι τροχοί είναι 21 ιντσών εμπρός και 18 ιντσών πίσω.

Ο κινητήρας είναι ο δικύλινδρος σε σειρά των 799 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 95 ίππους και 88 Nm ροπής και συνοδεύεται από μια πλήρη σουίτα ηλεκτρονικών συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης. Η KTM και στο 790 Adventure χρησιμοποιεί την επιλογή Demo Mode στην οποία ο αναβάτης όταν αγοράσει έχει όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες για 1.500 χιλιόμετρα. Έπειτα, αποφασίζει ποια θέλει να κρατήσει πληρώνοντας το αντίστοιχο ποσό.

Advertisement

Η νέα KTM 790 Adventure θα κατασκευάζεται από την CFMoto η οποία έχει στενή συνεργασία με την KTM τα τελευταία χρόνια.

Advertisement

Βίντεο της 790 Adventure 2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ξεπούλησε σε 2 λεπτά η KTM RC 8C (+video)
Επιβεβαιώθηκε η επιστροφή του KTM Duke 790 (+video)
Η KTM βγάζει… ιταλικό διαβατήριο

Advertisement