Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Harley Davidson με 5.000 ευρώ; Κι όμως υπάρχει!

Ελλάδα 13:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Harley Davidson με 5.000 ευρώ; Κι όμως υπάρχει!

NEWSMOTO

Harley Davidson με 5.000 ευρώ; Κι όμως υπάρχει!

NEWSMOTO

Η Harley Davidson παρουσίασε το πρώτο της μοντέλο σε συνεργασία με την QJMotor.

Advertisement
Advertisement

Είχαμε ακούσει και διαβάσει πολλά τα τελευταία δύο χρόνια για την σπουδαία συνεργασία της Harley Davidson με την QJMotor, ωστόσο μέχρι τώρα δεν είχαμε δει κάποιο αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας. Οι καιροί ωρίμασαν όμως και πλέον η αμερικανική φίρμα αποφάσισε να παρουσιάσει επίσημα την πρώτη της μοτοσικλέτας μικρού κυβισμού.

Η Harley Davidson X 350 είναι μια φρέσκια πρόταση του εργοστασίου από Milwaukee που έχει στόχο να εισβάλει στις αγορές της Ασίας που μέχρι τώρα είχε ελάχιστο μερίδιο. Η μοτοσικλέτα βασίζεται στην QJMotor SRK350 και την Benelli 302S έχοντας όμως αρκετά στοιχεία της Harley.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από τα μεγαλοπρεπή λογότυπα, η μοτοσικλέτα θυμίζει πολύ την XR1200 της μάρκας με στρογγυλό προβολέα εμπρός, μακρόστενο ρεζερβουάρ και φαρδιά ουρά στο πίσω μέρος. Οι τροχοί είναι χυτοί 17 ιντσών με ελαστικά δρόμου, ενώ οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και ένα μονό ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω.

Ο κινητήρας είναι ο γνωστός δικύλινδρος των 353 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 36 ίππους και 31 Nm ροπής. Συνεργάζεται με ένα 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ ο ψεκασμός είναι σύγχρονος και συμβάλει στο επιτευχθούν οι εκπομπές ρύπων Euro5. Σε πρώτη φάση η μοτοσικλέτα προορίζεται για τις αγορές της Ασίας, ωστόσο δεν αποκλείεται να την δούμε και στην Ευρώπη. Άλλωστε, ποιος δεν θα ήθελε μια μικρή Harley για τις καθημερινές του βόλτες με μόλις 5.000 ευρώ;

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Harley Davidson του 1 εκ. ευρώ
Με 3 νέα μοντέλα υποδέχεται το 2023 η Harley Davidson (+video)
Το εντυπωσιακό θεματικό πάρκο της Harley Davidson

Advertisement