Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Follow your heart offers από την Kymco

Ελλάδα 23:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Follow your heart offers από την Kymco

NEWSMOTO

Follow your heart offers από την Kymco

NEWSMOTO

Η Kymco μας προτρέπει να ακολουθήσουμε την καρδιά μας και να αποκτήσουμε mega scooter σε τιμή όνειρο!

Advertisement
Advertisement

Η αντιπροσωπεία της Kymco προσφέρει τρία σημαντικά μοντέλα της στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Αφορά στα Xciting-S 400i ΑΒS Noodoe, DownTown 350i ABS/TCS και X-Town 300i ABS, τα οποία μπορεί κάποιος να τα αποκτήσει με όφελος έως και 700€!

 

Advertisement
Advertisement

Το Xciting-S 400i αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό σπορ, στυλ, άνεσης και υψηλής απόδοσης. Διαθέτει τον πιο δυνατό κινητήρα στην κατηγορία και πληρέστατο εξοπλισμό, ενώ η πλατφόρμα διασύνδεσης Noodoe με GPS Navi αναβαθμίζει την κάθε διαδρομή. Tώρα έρχεται στην καλύτερη τιμή της κατηγορίας στα 5.995€.

Το DownTown 350i είναι το μοντέλο Touring με τη δύναμη ενός Sport, κάτι που οφείλει στον G5-SC κινητήρα του. Tην ασφάλεια φροντίζουν τα συστήματα ΑΒS και Traction Control ενώ διαθέτει χώρο για δύο full face κράνη κάτω από τη σέλα και προαιρετικό εξοπλισμό με σύστημα διασύνδεσης Noodoe με GPS Navi. Η Follow your heart τιμή ανέρχεται στα 4.795€.

Advertisement

Τέλος, το X-Town 300i, το mega scooter που σχεδιάστηκε µε κεντρική φιλοσοφία την άνεση και την πρακτικότητα στις μετακινήσεις, µε το χώρο κάτω από τη σέλα να φιλοξενεί άνετα κράνος οδηγού και συνοδηγού, έρχεται στην τιμή των 3.895€.

Advertisement

Επίσης, η Kymco μέσω του Test Ride It σου δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσεις αυτά ή όποιο άλλο scooter προτιμάς! Μπες στο testrideit.kymco.gr, διάλεξε το scooter που θέλεις να δοκιμάσεις, κλείσε τη θέση σου την ώρα και μέρα που επιθυμείς, γράψε την κριτική σου και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα Kymco People S 125 ΑΒS, που θα δώσει ξεχωριστό στυλ στην κάθε σου μετακίνηση!

Διαβάστε επίσης:

Πανευρωπαϊκή παρουσίαση Piaggio Beverly 300/400 MY2021

Advertisement

Kymco People-S 300i Noodoe: Φλερτ με μοτοσυκλέτα

Aprilia RSV4 1100: Περισσότερες πληροφορίες, τιμές και.. ήχος