Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Extreme έκδοση για την Yamaha Tenere 700 (+video)

Ελλάδα 3:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Extreme έκδοση για την Yamaha Tenere 700 (+video)

NEWSMOTO

Extreme έκδοση για την Yamaha Tenere 700 (+video)

NEWSMOTO

Η Yamaha δημιούργησε ακόμα μια έκδοση της Tenere αυτήν τη φορά αφοσιωμένη στο Off-Road.

Advertisement
Advertisement

Η Yamaha συνεχίζει ακάθεκτα να επενδύει πάνω στην Tenere 700 παρουσιάζοντας ακόμα μια έκδοση της μοτοσικλέτας. Πρόκειται για την Tenere 700 Extreme η οποία από το όνομά της και μόνο μπορούμε να συμπεράνουμε ότι είναι σκληροπυρηνική στις εκτός δρόμους διαδρομές.

Η Extreme κατασκευάστηκε για μεγάλη ευελιξία και ελαφρύ χειρισμό στο χώμα, κάτι που σημαίνει ότι απέκτησε ακόμα πιο ποιοτικές αναρτήσεις. Η μοτοσικλέτα διαθέτει πλήρως ρυθμιζόμενο σύστημα ανάρτησης της KYB, με μεγαλύτερη κατά 20 χιλ. διαδρομή εμπρός (230 χιλ.) και πίσω (220 χιλ.). Στο εμπρός μέρος το πιρούνι έχει επίστρωση Kashima, η οποία συμβάλει στην εξάλειψη της τριβής στις χαμηλότερες ταχύτητες, ενώ είναι πιο ανθεκτικό στις καταπονήσεις. Παράλληλα το ύψος από το έδαφος έχει αυξηθεί στα 260 χιλ.

Advertisement
Advertisement

Η νέα Tenere 700 απευθύνεται σε αναβάτες με εμπειρία στο motocross ή το enduro που αναζητούν ακόμη καλύτερη απόδοση στα πιο απαιτητικά εδάφη. Η πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση της KYB μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να λειτουργεί αποτελεσματικά, ανεξάρτητα από τον σωματότυπο και το στυλ οδήγησης του αναβάτη.

Εκτός από τις αναρτήσεις, η Yamaha έχει τοποθετήσει στην Tenere 700 Extreme ελαφρύτερα μαρσπιέ από τιτάνιο, αλουμινένιο προστατευτικό ψυγείου, αλουμινένιο οδηγό αλυσίδας και ψηλό φτερό στυλ enduro βαμμένο στο χρώμα της μοτοσικλέτας. Ο εξοπλισμός συμπληρώνεται από την κάθετα τοποθετημένη οθόνη TFT 5 ιντσών η οποία περιλαμβάνει roadbook Raid στυλ γραφικών για άψογη πλοήγηση ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα σημεία.

Advertisement

Στο κομμάτι του κινητήρα η Tenere 700 δεν έχει αλλαγές χρησιμοποιώντας τον δοκιμασμένο δικύλινδρο σε σειρά CP2 των 689 κ.εκ. με απόδοση 74 ίππους και 69 Nm ροπής. Αυτή είναι η 5η έκδοση της Tenere 700 συμπεριλαμβανομένης της βασικής με την τιμή ακόμα να μην έχει ανακοινωθεί.

Advertisement

Βίντεο της Yamaha Tenere 700 Extreme.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Φουτουριστικό τρίκυκλο από τη Yamaha
Το Tricity της αστυνομίας είναι υβριδικό
Στρατηγική συνεργασία Yamaha και CFMoto στην Κίνα

Advertisement