Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

«Εξαφανίστηκαν» οι 630+63 Ducati Streetfighter V4 Lamborghini (+video)

Ελλάδα 6:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Εξαφανίστηκαν» οι 630+63 Ducati Streetfighter V4 Lamborghini (+video)

NEWSMOTO

«Εξαφανίστηκαν» οι 630+63 Ducati Streetfighter V4 Lamborghini (+video)

NEWSMOTO

Η Ducati ανακοίνωσε ότι μέσα σε λίγες ώρες πωλήθηκαν όλες οι Streetfighter V4 Lamborghini.

Advertisement
Advertisement

Πριν από περίπου δέκα ημέρες η Ducati παρουσίασε στο Misano της Ιταλίας μια συλλεκτική μοτοσικλέτας. Οι άνθρωποι από το Borgo Panigale συνεργάστηκαν με την Lamborghini προκειμένου να κατασκευάσουν μια ιδιαίτερη Styreetfighter V4, η οποία αντλεί την έμπνευσή της από την Huracan STO.

Η Ducati Streetfighter V4 Lamborghini κατασκευάστηκε σε μόλις 630 μονάδες με επιπλέον 63 τεμάχια αποκλειστικά για τους κατόχους Lamborghini και όπως αποδείχτηκε ήταν πολύ λίγα. Η μοτοσικλέτα έγινε ανάρπαστη μέσα σε λίγες ώρες αφήνοντας πολλούς φανατικούς Ducatisti απογοητευμένους που δεν πρόλαβαν να βάλουν στο γκαράζ τους την πανέμορφη και μυώδη Sttreetfighter. Ο Francesco Milicia, Αντιπρόεδρος στο τμήμα Πωλήσεων της Ducati, τόνισε πάντως ότι η εταιρεία ήδη ετοιμάζει καινούρια prοjects, τα οποία είναι βέβαιο ότι θα καλύψουν τις ανάγκες ζήτησης των φανατικών της μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Ο κος Milicia σχολίασε: «Η Ducati Streetfighter V4 Lamborghini είναι ένα απίστευτο project το οποίο συνδυάζει την ακραία σπορ συμπεριφορά με την μοναδικότητα και την πολυτέλεια. Από το πρώτο σχέδιο σκεφτήκαμε ότι το συγκεκριμένο μοντέλο μπορεί να γίνει συλλεκτικό και η αντίδραση του κοινού στην παρουσίαση του Μιζάνο από τον Pecco (Bagnaia) ήταν αποκαλυπτική. Οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν από τον Απρίλιο του 2023 και είμαστε ικανοποιημένοι που οι Ducatisti ήδη έχουν παραγγείλει αυτό το όμορφο μοντέλο. Γνωρίζουμε βέβαια ότι κάποιοι φανατικοί της μάρκας δεν πρόλαβαν να κάνουν δική τους τη μοτοσικλέτα. Αλλά η Ducati σχεδιάζει να παρουσιάσει και άλλα παρόμοια σχέδια στο μέλλον για να καλύψει τις ανάγκες όλων των θαυμαστών της».

Η Streetfighter V4 Lamborghini, είναι βασισμένη στην Streetfighter V4 S του 2023 έχοντας δεχτεί τη φροντίδα των σχεδιαστικών κέντρων της Lamborghini και της Ducati. Η μοτοσικλέτα δανείζεται χρωματισμούς και αεροδυναμικά στοιχεία από την Huracan STO, ενώ πολλά εξαρτήματα φέρουν την σφραγίδα της Lamborghini, όπως η πίσω ζάντα με το κεντρικό μπουλόνι από τιτάνιο. Ο κινητήρας είναι ο γνωστός V4 1.103 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 208 ίππους, ενώ η εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων έχει μειώσει το βάρος στα 178 κιλά! Όσο για την τιμή της μοτοσικλέτας; Οι 630 «τυχεροί» ξόδεψαν περίπου 65.000 ευρώ, ενώ οι υπόλοιποι 63 κάτοχοι Lamborghini ξόδεψαν περίπου 80.000 ευρώ!

Advertisement

Βίντεο παρουσίασης του μοντέλου της Ducati.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Κατασκοπία: Η Ducati ετοιμάζει Diavel με V4
Η περίεργη περίπτωση της Ducati DesertX (+video)
Ducati Streetfighter V4 Lamborghini: Η πεμπτουσία της ιταλικής φινέτσας (+video)