Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Στην πίστα για δοκιμές η πρωτότυπη Ducati Desmo 450 MX (+video)

Ελλάδα 6:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στην πίστα για δοκιμές η πρωτότυπη Ducati Desmo 450 MX (+video)

NEWSMOTO

Στην πίστα για δοκιμές η πρωτότυπη Ducati Desmo 450 MX (+video)

NEWSMOTO

Σε πίστα motocross της Ιταλίας έγιναν οι πρώτες δοκιμές της νέας Ducati Desmo 450 με όλη την εργοστασιακή ομάδα.

Advertisement
Advertisement

Η Ducati, μετά την επίσημη παρουσίαση του προγράμματος Motocross και της νέας χωμάτινης αγωνιστικής μοτοσικλέτας Desmo 450 MX, συνεχίζει δυναμικά το project. Πριν από μερικές ημέρες στην πίστα Μάντοβα της Ιταλίας βρέθηκε σύσσωμη η ομάδα Ducati Corse Off-Road για ιδιωτικές δοκιμές της καινούριας μοτοσικλέτας.

Υπό το άγρυπνο βλέμμα του Επικεφαλής του Ducati Corse Off-Road, Πάολο Τσιαμπάτι και του Αγωνιστικού Διευθυντή Ντάβιντε Πέρνι, οι αναβάτες δοκιμών Τόνι Καϊρολί και Αλεσάντρο Λουπίνο δούλεψαν πάνω στη νέα μοτοσικλέτα με στόχο να την προετοιμάσουν όσο το δυνατόν καλύτερα για τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς τον Μάρτιο. Θυμίζουμε ότι η Ducati θα λάβει μέρος φέτος στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Motocross με την Desmo 450 MX.

Advertisement
Advertisement

Από το βίντεο που διέρρευσε από τις δοκιμές η μοτοσικλέτα εμφανίζεται να έχει πολύ καλό επίπεδο δύναμης από τον δεσμοδρομικό μονοκύλινδρο κινητήρα. Από την άλλη, εξαιρετική φαίνεται και η ευελιξία από το περιμετρικό αλουμινένιο πλαίσιο, ενώ τα πρώτα σχόλια των αναβατών ήταν θετικά και για τη συμπεριφορά της στις στροφές.

Ίσως το πιο ενδιαφέρον στοιχείο των δοκιμών ήταν ότι στη διάθεση των αναβατών εκτός από τις δύο πρωτότυπες Ducati Desmo 450 MX υπήρχαν και δύο Honda CRF 450R. Προφανώς, οι αναβάτες και οι μηχανικοί ήθελαν να έχουν άμεση σύγκριση με την κορυφαία motocross της Honda για να επιβεβαιώσουν ότι κινούνται στο σωστό δρόμο όσον αφορά κυρίως στο πλαίσιο και τη γεωμετρία της μοτοσικλέτας.

Advertisement

Η πρώτη επίσημη αγωνιστική εμφάνιση της Desmo 450 MX θα γίνει στις 17 Μαρτίου στην πίστα της Μάντοβα.

Advertisement

Δείτε την Ducati Desmo 450 MX στην πίστα της Μάντοβα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Συλλεκτικά ευρώ αφιερωμένα στην Ducati
Ο «Κένταυρος» της Ducati κοσμεί γκαλερί στην Μπολόνια (+video)

Advertisement

Αυτή είναι η τιμή της εκρηκτικής Ducati Hypermotard 698 Mono