Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Μια Ducati Streetfighter V4 φοράει τα «ρούχα» της Supreme

Ελλάδα 8:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μια Ducati Streetfighter V4 φοράει τα «ρούχα» της Supreme

NEWSMOTO

Μια Ducati Streetfighter V4 φοράει τα «ρούχα» της Supreme

NEWSMOTO

Η Ducati συνεργάστηκε με την εταιρεία ένδυσης Supreme δημιουργώντας μια συλλεκτική Streetfighter V4.

Advertisement
Advertisement

Η Ducati μπορεί να είναι μια εταιρεία που έχει γίνει γνωστή για τις όμορφες μοτοσικλέτες επιδόσεων, ωστόσο αρκετές φορές έχει συνδέσει το όνομά της με τη μόδα και το σύγχρονο lifestyle. Συνεργασίες όπως εκείνη με την Puma, την Poltrona Frau ή την Diesel αποδεικνύουν την τάση της ιταλικής εταιρείας να ενισχύσει την μοναδικότητά της και να κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο τον χαρακτήρα των μοντέλων της.

Αυτήν τη φορά η Ducati συνεργάστηκε με την αμερικανική εταιρεία ένδυσης Supreme για να δημιουργήσει μια πολύ ιδιαίτερη και σίγουρα συλλεκτική Streetfighter V4. Η Supreme με έδρα τη Νέα Υόρκη, είναι μια από τις πιο δυνατές εταιρείες στον χώρο της μόδας και με την ευκαιρία της συνεργασίας με την Ducati θέλησε να δώσει έναν δυναμικό – σχεδόν αγωνιστικό – τόνο στη μοτοσικλέτα.

Advertisement
Advertisement

Τον σχεδιασμό της Ducati Streetfighter V4 Supreme επιμελήθηκε ο σπουδαίος Άλντο Ντρούντι που επέλεξε να «πλέξει» το κόκκινο με το λευκό για να δώσει ένα επιθετικό αποτέλεσμα. Στο πάνω μέρος του ρεζερβουάρ θα βρεθεί κανείς το λογότυπο της Supreme, το ίδιο και στην ουρά, ενώ οι ζάντες βάφτηκαν σε λευκό χρώμα. Εκτός από τη μοτοσικλέτα, ο Άλντο Ντρούντι αποφάσισε να επιμεληθεί τον σχεδιασμό και σε ένα ειδικό κράνος στα χρώματα της Supreme που θα συνοδεύει τη μοτοσικλέτα.

Άλλωστε ο Άλντο Ντρούντι έγινε παγκοσμίως γνωστός από τη συνεργασία του με τον Βαλεντίνο Ρόσι και τα κράνη που σχεδίαζε για τον «Γιατρό». Η ειδική έκδοση της Ducati Streetfighter V4 Supreme θα κατασκευαστεί σε μόλις 666 μονάδες και το κόστος της θα φτάνει τις 30.700 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο «Κένταυρος» της Ducati κοσμεί γκαλερί στην Μπολόνια (+video)
Συλλεκτικά ευρώ αφιερωμένα στην Ducati
Αυτή είναι η τιμή της εκρηκτικής Ducati Hypermotard 698 Mono

Advertisement