Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Έφτασε η Royal Enfield HNTR 350, ποια είναι η τιμή της; (+video)

Ελλάδα 2:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έφτασε η Royal Enfield HNTR 350, ποια είναι η τιμή της; (+video)

NEWSMOTO

Έφτασε η Royal Enfield HNTR 350, ποια είναι η τιμή της; (+video)

NEWSMOTO

Η νέα scrambler της Royal Enfield βρίσκεται στην Ελλάδα με ανταγωνιστική τιμή και κλασική αισθητική.

Advertisement
Advertisement

Το καλοκαίρι που μας πέρασε η Royal Enfield αποφάσισε να παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο στην κατηγορία των 350. Η HNTR 350 προστέθηκε στην οικογένεια των μικρών μοτοσικλετών της ινδικής μάρκας μπαίνοντας δίπλα στα ήδη επιτυχημένα Meteor 350 και Classic 350.

Η βασική διαφορά του HNTR 350 σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς 350 είναι στους τροχούς και τη γεωμετρία του πλαισίου. Το HNTR χρησιμοποιεί αλουμινένιες χυτές ζάντες 17 ιντσών με ελαστικά δρόμου που χαρίζουν έναν πιο ευέλικτο οδηγικά χαρακτήρα στη μοτοσικλέτα. Από την άλλη, το πλαίσιο είναι σχεδιασμένο από την Harris Performance με διαφορετικό γεωμετρικό προφίλ για περισσότερη επιθετικότητα και διασκέδαση στις καθημερινές μετακινήσεις.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας του HNTR 350 είναι μονοκύλινδρος, αερόψυκτος 349 κ.εκ. με απόδοση που φτάνει τους 20,2 ίππους και 27 Nm ροπής. Η τροφοδοσία γίνεται με σύγχρονο σύστημα ψεκασμού, ενώ η μετάδοση μέσω 5τάχυτου μηχανικού κιβωτίου ταχυτήτων. Με έναν πρωτεύοντα άξονα εξισορρόπησης για τη μείωση των κραδασμών, καταφέρνει να συνδυάζει την άμεση απόκριση με την εκλεπτυσμένη αίσθηση, ενώ και οι αλλαγές ταχυτήτων εκτελούνται ομαλά.

Στον εξοπλισμό η HNTR 350 διαθέτει το σύστημα πλοήγησης Tripper, οθόνη LCD με συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth σε smartphone, φώτα LED, ABS στα φρένα και USB θύρα. Η νέα Royal Enfield HNTR 350 είναι διαθέσιμη στην τιμή των 4.390 ευρώ στους χρωματισμούς Dapper White, Dapper Ash και Dapper Grey, ενώ η τιμή ανεβαίνει στα 4.490 ευρώ στις εκδόσεις Rebel Black, Rebel Blue και Rebel Red.

Advertisement

Βίντεο παρουσίασης του HNTR 350.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με καρδιά από Interceptor η νέα Royal Enfield Super Meteor
Στροφή στην ηλεκτροκίνηση για την Royal Enfield
Royal Enfield: Νέοι χρωματισμοί για το Meteor 350