Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Στροφή στην ηλεκτροκίνηση για την Royal Enfield

Ελλάδα 19:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στροφή στην ηλεκτροκίνηση για την Royal Enfield

NEWSMOTO

Στροφή στην ηλεκτροκίνηση για την Royal Enfield

NEWSMOTO

Η ιστορική Royal Enfield γλυκοκοιτάζει την ηλεκτροκίνηση επενδύοντας πλέον σοβαρά στη νέα γενιά δικύκλων.

Advertisement
Advertisement

Στην Ινδία το μερίδιο αγοράς ηλεκτρικών scooter και μοτοσικλετών είναι σχετικά χαμηλό, ιδιαίτερα αν δούμε άλλες αγορές της συγκεκριμένης περιοχής που η ηλεκτροκίνηση καλπάζει. Παρόλα αυτά, η τάση δείχνει πλέον μια στροφή προς αυτήν την κατεύθυνση κάτι που είδαμε πρώτα με την συνεργασία της Hero με την Αμερικανική Zero Motorcycle και έπειτα με την ανακοίνωση της Royal Enfield ότι ξεκινάει την επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό με αποκλειστικό στόχο τον εξηλεκτρισμό.

Πλέον η ινδική μάρκα επεκτείνει τις δράσεις της στον τομέα της ηλεκτροκίνησης ανακοινώνοντας ότι μέχρι το 2025 – αντί του 2026 – θα είναι έτοιμη η πρώτη ηλεκτρική της μοτοσικλέτα. Έχουμε ήδη δει σχέδια να κυκλοφορούν με ηλεκτρικά μοντέλα της μάρκας, ωστόσο σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων της η Enfield αναμένεται να παρουσιάσει καινοτομίες που θα εκπλήξουν το κοινό της μοτοσικλέτας.

Advertisement
Advertisement

Αυτό φυσικά δεν σταματάει την Royal Enfield να συνεχίζει την επιθετική της πολιτική στην παρουσίαση νέων μοντέλων. Ήδη έχουμε δει την έλευση του Scram 411 το οποίο αγκαλιάστηκε άμεσα από το αγοραστικό κοινό, ενώ αναμένεται στα καταστήματα και το Hunter 350.

Οι επόμενες κινήσεις έχουν να κάνουνε με μια νέα έκδοση της Continental 650 και της Interceptor 650, ενώ στα σκαριά είναι μια καινούρια Shotgun 650 και μια Super Meteor 650. Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης την ανανέωση της γκάμας των 411 καθώς αναμένεται η έλευση ενός νέους κινητήρα 450 κ.εκ. που θα εξοπλίσει τα Himalayan και Scram επόμενης γενιάς.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Royal Enfield: Νέοι χρωματισμοί για το Meteor 350
Ένας Ινδός κυνηγός από την Royal Enfield (+video)
Η Royal Enfield παρουσιάζει την Scram 411 Adventure Crossover (+video)

Advertisement