Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Royal Enfield: Νέοι χρωματισμοί για το Meteor 350

Ελλάδα 9:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Royal Enfield: Νέοι χρωματισμοί για το Meteor 350

NEWSMOTO

Royal Enfield: Νέοι χρωματισμοί για το Meteor 350

NEWSMOTO

Η Ινδική μάρκα παρουσίασε τρία νέα χρώματα για το δημοφιλές cruiser της στα 350 κ.εκ.

Advertisement
Advertisement

Όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πίσω στο 2021 η Meteor 350 της Royal Enfield οι αγορές της Ασίας και της Ευρώπης το αγκάλιασαν με θέρμη. Το ινδικό cruiser ήταν και παραμένει ένα εύκολο, στιλάτο και πολύ ικανό δίκυκλο το οποίο έχει έντονη προσωπικότητα, ενώ παράλληλα είναι πολύ προσιτό οικονομικά τόσο στην απόκτηση όσο και στην καθημερινότητα.

Μετά λοιπόν από την πρόσφατη παρουσίαση του Hunter 350, η Royal Enfield προχώρησε στο φρεσκάρισμα και του Meteor 350 προσθέτοντας τρεις νέες χρωματικές επιλογές. Πρόκειται για τις Fireball Blue, Fireball Matt Green και Supernova Red, οι οποίες ανεβάζουν σε 10 τους χρωματικούς συνδυασμούς της μοτοσικλέτας.

Advertisement
Advertisement

Στο Fireball Matt Green το ρεζερβουάρ είναι ματ πράσινο, με ασορτί πλευρικά πάνελ και ταινία στις ζάντες. Στο Fireball Blue το ρεζερβουάρ είναι σκούρο μπλε γυαλιστερό με κίτρινα λογότυπα και κίτρινα αυτοκόλλητα στα πλευρικά πάνελ και τους τροχούς. Στο Supernova Red κυριαρχεί η διχρωμία κόκκινου/μαύρου στο ρεζερβουάρ και τα πλευρικά πάνελ.

Το Meteor 350 δεν έχει αλλαγές στο τεχνικό κομμάτι καθώς συνεχίζει να χρησιμοποιεί τον δοκιμασμένο μονοκύλινδρο κινητήρα 349 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 20 ίππους και 27Nm ροπής. Η τροφοδοσία γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ψεκασμού, ενώ τη μετάδοση έχει αναλάβει 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και αλυσίδα.

Advertisement

Το πλαίσιο είναι σχεδιασμένο από την Harris Performance, ενώ οι αναρτήσεις αποτελούνται από τηλεσκοπικό πιρούνι 41 mm εμπρός και δύο μονά αμορτισέρ τα οποία ρυθμίζονται ως προς την προφόρτιση. Στα φρένα έχουμε έναν δίσκο 300 mm εμπρός με διπίστονη δαγκάνα και έναν δίσκο 270 mm πίσω, ενώ οι τροχοί είναι 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω.

Advertisement

Οι νέοι χρωματισμοί της Royal Enfield Meteor 350 είναι άμεσα διαθέσιμοι στην ελληνική αγορά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
MotoGP Αυστρίας: Νικητής ο Bagnaia, στο βάθρο o Quartararo
Yamaha: Προσομοιωτής σε βοηθάει να διαλέξεις μοτοσικλέτα (+video)
Yamaha: Αυτά είναι τα motocross μοντέλα για το 2023 (+video)

Advertisement