Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Με καρδιά από Interceptor η νέα Royal Enfield Super Meteor

Ελλάδα 12:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με καρδιά από Interceptor η νέα Royal Enfield Super Meteor

NEWSMOTO

Με καρδιά από Interceptor η νέα Royal Enfield Super Meteor

NEWSMOTO

Η Royal Enfield παρουσίασε στο Μιλάνο την καινούρια της cruiser Super Meteor 650 μ δικύλινδρο κινητήρα.

Advertisement
Advertisement

Οι κατασκοπευτικές εικόνες που είχαν κυκλοφορήσει το καλοκαίρι που μας πέρασε με μια καινούρια μοτοσικλέτα από την Royal Enfield είχαν προετοιμάσει το έδαφος για την έλευση μιας νέας cruiser από την ινδική μάρκα. Η EICMA ήταν το πεδίο αποκάλυψης της καινούριας μοτοσικλέτας που δεν είναι άλλη από την Super Meteor 650.

Σχεδιαστικά, η νέα μοτοσικλέτα συνεχίζει την παράδοση της μάρκας στην κατασκευή cruiser ακολουθώντας τα βήματα του ήδη πετυχημένου Meteor 350. Η σιλουέτα του δεν ξεφεύγει από την οικογένεια των cruiser με χαμηλή θέση οδήγησης, άνετη σέλα και μεγάλα μαρσπιέ. Το ρεζερβουάρ είναι μεγάλο με στρογγυλεμένη εμφάνιση τύπου σταγόνας, ενώ οι ζάντες αλουμινίου δίνουν μια σπορ αισθητική στη μοτοσικλέτα.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας της Super Meteor είναι ο γνωστός από τα Interceptor και Continental, δικύλινδρος σε σειρά των 648 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 47 ίππους και 52,3 Nm ροπής. Το πλαίσιο της μοτοσικλέτας είναι ατσάλινο σωληνωτό σχεδιασμένο από την Harris Performance και οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα ανεστραμμένο πιρούνι 43 χιλ. εμπρός και δύο αμορτισέρ με ρύθμιση προφόρτισης πίσω. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι στα 241 κιλά, ενώ το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 15,7 λίτρα.

Οι τροχοί είναι 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω και τα φρένα διαθέτουν σύστημα ABS. Στον εξοπλισμό συναντάμε LED φωτιστικά σώματα, σύστημα πλοήγησης στροφή/στροφή Tripper και συνδυασμό αναλογικών και ψηφιακών οργάνων για όλες τις πληροφορίες και σύστημα συνδεσιμότητας με smartphone.

Advertisement

Η νέα Super Meteor 650 θα είναι διαθέσιμη σε πέντε χρωματισμούς και θα υπάρχει και μια έκδοση Tourer με περισσότερο εξοπλισμό.

Advertisement

Βίντεο από την EICMA με το Super Meteor.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στροφή στην ηλεκτροκίνηση για την Royal Enfield
Royal Enfield: Νέοι χρωματισμοί για το Meteor 350
Η Royal Enfield παρουσιάζει την Scram 411 Adventure Crossover (+video)

Advertisement