Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ευκαιρία να γίνεις ο επόμενος Vespisti

Ελλάδα 11:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ευκαιρία να γίνεις ο επόμενος Vespisti

NEWSMOTO

Ευκαιρία να γίνεις ο επόμενος Vespisti

NEWSMOTO

Το όνειρο της απόκτησης μιας Vespa GTS γίνεται πραγματικότητα μέσω του νέου προγράμματος DreamRide.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα όνειρα των απανταχού δικυκλιστών είναι να αποκτήσουν ή να οδηγήσουν κάποια στιγμή στη ζωή τους μια Vespa. Το θρυλικό ιταλικό scooter έχει γράψει τη δική του ιστορία στον κόσμο των δύο τροχών και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι πλέον έχει γίνει σύμβολο lifestyle ξεπερνώντας τα όρια της μοτοσικλέτας.

Η Piaggio πλέον δίνει τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν εύκολα μια Vespa χάρη στο καινούριο χρηματοδοτικό πρόγραμμα DreamRide. Το συγκεκριμένο προϊόν έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με την Santander Consumer Finance σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, με την Ελλάδα να αποτελεί την 7η κατά σειρά χώρα.

Advertisement
Advertisement

Ανάμεσα στις χώρες συναντάμε τις Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία και Ηνωμένο Βασίλειο, όπου το πρόγραμμα DreamRide θα προσφέρει ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα χρηματοδότησης στους πελάτες Piaggio, Vespa, Moto Guzzi και Aprilia.

Για την Ελλάδα, ο Όμιλος Piaggio έχει προσαρμόσει το χρηματοδοτικό πρόγραμμα για όλα τα μοντέλα 125 και 300 κ.εκ. της σειράς GTS με 30% προκαταβολή, 0% επιτόκιο και 30 άτοκες δόσεις. Εναλλακτικά, οι πελάτες που δεν επωφελούνται από το επιδοτούμενο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, μπορούν να επιλέξουν και να αποκτήσουν δωρεάν μαζί με τη νέα Vespa GTS ένα από τα προτεινόμενα πακέτα αξεσουάρ Vespa, αξίας έως 760 ευρώ.

Advertisement

Η καινούρια Vespa GTS είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις κινητήρα 125 κ.εκ. και 300 κ.εκ. Επιπλέον οι Ιταλοί έχουν σχεδιάσει τέσσερις εκδόσεις εξοπλισμού, την απλή GTS, την GTS Super, την GTS SuperSport και την GTS SuperTech.

Advertisement

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτή είναι η συλλεκτική Vespa 946 αφιερωμένη στο κινεζικό ημερολόγιο (+video)
Η Vespa βάζει χρώμα στη ζωή μας (+video)
Δοκιμή: Vespa GTS 300 Super Sport

Advertisement