Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η Vespa βάζει χρώμα στη ζωή μας (+video)

Ελλάδα 7:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Vespa βάζει χρώμα στη ζωή μας (+video)

NEWSMOTO

Η Vespa βάζει χρώμα στη ζωή μας (+video)

NEWSMOTO

Στη διάρκεια των Vespa Days τον Απρίλιο η Piaggio παρουσιάζει μια νέα έκδοσης της Primavera γεμάτη χρώμα.

Advertisement
Advertisement

Ο Απρίλιος είναι μήνας Vespa καθώς η ιταλική μάρκα ανοίγει τις πόρτες των αντιπροσωπειών της να υποδεχτεί τους φίλους του θρύλου των δύο τροχών. Οι Vespa Days είναι γεγονός και μας γεμίζουν με χρώμα χάρη στη νέα σειρά Primavera Color Vibe του 2023.

Οι Ιταλοί δημιούργησαν την ειδική έκδοση της Primavera η οποία ξεχωρίζει από τους έντονους χρωματικούς συνδυασμούς της. Πιο συγκεκριμένα, η νέα Primavera φέρει μια αποκλειστική διχρωμία η οποία αποτελείται από πορτοκαλί Arancio Color Vibe ή λευκό Bianco Color Vibe τα οποία συνδυάζεται με την τολμηρή απόχρωση τιρκουάζ Ottanio στην περιοχή του πατώματος.

Advertisement
Advertisement

Στο εμπρός μέρος της μάσκας η Primavera Color Vibe είναι εξοπλισμένη με ειδικά γραφικά τα οποία καταλήγουν στα πλευρικά καπάκια, ενώ μια μαύρη λωρίδα διατρέχει διαγώνια όλο το scooter. Σε χρώμα Ottanio είναι βαμμένη και η γρίλια της μπροστινής «γραβάτας» καθώς και οι αποκλειστικές ζάντες των τροχών, φτιαγμένες μόνο για αυτήν την έκδοση με ειδικό γυαλιστερό μεταλλικό φινίρισμα.

Στη διάρκεια των Vespa Days οι φίλοι της ιταλικής μάρκας θα απολαύσουν εκτός από την χρωματιστή Primavera και άλλα μοντέλα όπως την Vespa Sprint, τη νέα σειρά Vespa GTS και την εμβληματική «vespone» που είναι πλέον ακόμα πιο άνετη και τεχνολογική. Όσο για την Color Vibe, η τιμή της όμορφης Primavera έχει οριστεί στις 3.750 ευρώ και είναι διαθέσιμη σε εκδόσεις 50, 125 και 150 κ.εκ.

Advertisement

Η παλαιότερη Vespa Primavera που είχε σχεδιάσει ο Sean Wotherspoon.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
«Κανόνι» η Vespa του γαλλικού στρατού
Δοκιμή: Vespa GTS 300 Super Sport
Ξεκίνησε η διάθεση της επετειακής Vespa 946