Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ducati Scrambler Days 2021: Μέρες χαράς για 6η χρονιά

Ελλάδα 4:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ducati Scrambler Days 2021: Μέρες χαράς για 6η χρονιά

NEWSMOTO

Ducati Scrambler Days 2021: Μέρες χαράς για 6η χρονιά

NEWSMOTO

Η εκδήλωση που συνδέει τα Scrambler της Ducati όχι μόνο με την οδήγηση αλλά και με την εμπειρία ποικίλων δραστηριοτήτων, επιστρέφει προσαρμοσμένη στην πανδημία.

Advertisement
Advertisement

Όλα ξεκινούν στις 22 Μαΐου με το Scrambler Experience Romagna, το οποίο προσφέρει δύο μονοήμερες εκδρομές στα Απέννινα όρη. Η πρώτη εκδρομή θα πραγματοποιηθεί στη διαδρομή του ιστορικού ποδηλατικού αγώνα “Nove Colli”, ενώ η δεύτερη περιλαμβάνει μια περιήγηση, κυρίως σε χωματόδρομους, με το Ducati Scrambler Desert Sled.

Το μεσημεριανό γεύμα που οργανώνεται στη μέση της διαδρομής και ένα βραδινό μπάρμπεκιου στην παραλία δίπλα στη θάλασσα στο Cesenatico θα επιτρέψει στους συμμετέχοντες να δοκιμάσουν την τοπική κουζίνα. Η συνέχεια θα δοθεί με το Scrambler Experience Toscana να έχει προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 10-11 Ιουλίου. Πρόκειται για μια διήμερη διαδρομή άνω των 350χλμ μεταξύ των Crete Senesi, Val d’Orcia και Chianti, σε μια οδηγική εμπειρία τόσο ασφάλτου όσο και εκτός δρόμου. Και πάλι, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τοπικές γεύσεις και να απολαύσουν τη χαλαρή ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει το “Land of Joy”.

Advertisement
Advertisement

Κάνοντας τη διαφορά μέσα στο 2021, έρχεται το Scrambler Experience Sardegna, που έχει προγραμματιστεί από τις 2 έως τις 6 Ιουνίου 2021. Πρόκειται για μια περιοδεία με αφετηρία τη Μπολόνια, η οποία θα οδηγήσει τους συμμετέχοντες στους δρόμους της Σαρδηνίας, προσφέροντας τρεις ημέρες οδήγησης στη φύση με στιγμές χαλάρωσης στις παραλίες της Σαρδηνίας.

Τέλος, το σαββατοκύριακο 24-25 Ιουλίου, το ημερολόγιο περιλαμβάνει ραντεβού με τις «Ημέρες της Χαράς» και την εμπειρία Scrambler στο Boves, στην επαρχία Cuneo. Εδώ έχουμε μια διπλή δραστηριότητα: από τη μία πλευρά το Scrambler Experience Boves στους δρόμους του Piedmont, που θα προσφέρει στους αναβάτες την ευκαιρία να διασκεδάσουν με ολόκληρη τη σειρά των Ducati Scrambler και από την άλλη την παραδοσιακή σχολή οδήγησης Scrambler (διάρκειας δύο ημερών) με μαθήματα flat-track αλλά και off-road οδήγησης.

Advertisement

Το σχολείο εκτός δρόμου θα πραγματοποιηθεί με το Desert Sled σε δύο φάσεις: η πρώτη μέρα περιστρέφεται γύρω από τεχνικές ασκήσεις που στοχεύουν στην εκμάθηση της εκτός δρόμου οδήγησης, ενώ η δεύτερη είναι αφιερωμένη στην πρακτική εφαρμογή όσων έχουν μάθει μέσω ξενάγησης στις περιοχές της περίφημης Via del Sale. Για όλους τους συμμετέχοντες θα υπάρχει χαλάρωση και διασκέδαση στην ύπαιθρο με ξαπλώστρες, ομπρέλες, επιτραπέζιο ποδόσφαιρο και φυσικά με συνοδεία μουσικής.

Advertisement

Για τις δραστηριότητες του Days of Joy, οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν το μοντέλο τους μεταξύ ολόκληρης της σειράς Ducati Scrambler, ξεκινώντας με το Nightshift, το Desert Sled και το Icon. Επιπλέον, ολόκληρη η οικογένεια Scrambler 1100 θα είναι παρούσα με τα μοντέλα PRO, Sport PRO και Dark PRO.

Όλες οι δραστηριότητες θα ρυθμίζονται από ακριβή πρωτόκολλα ασφάλειας, με σεβασμό στους κανονισμούς υγιεινής που είναι απαραίτητοι. Λόγω της εξάπλωσης του Covid-19, οι ημερομηνίες των εκδηλώσεων ενδέχεται να υποστούν αλλαγές, ενώ για όλες τις πληροφορίες σχετικά με το κόστος, τον τρόπο εγγραφής στο Days of Joy και ένα συνεχώς ενημερωμένο ημερολόγιο, μπορείτε να επισκεφθείτε την ειδική ενότητα του ιστότοπου.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
MotoGP, Portimao: Επιβλητική νίκη για Quartararo
Triumph Trident 660: Άφιξη Ελλάδα και η διαμόρφωση στο επίκεντρο
KTM Central Store: Μια νέα εμπειρία στην επιλογή