Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ducati-Lamborghini: Η απόλυτη ιταλική εμπειρία

Ελλάδα 1:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ducati-Lamborghini: Η απόλυτη ιταλική εμπειρία

NEWSMOTO

Ducati-Lamborghini: Η απόλυτη ιταλική εμπειρία

NEWSMOTO

Ducati και Lamborghini ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν μια μοναδική κοινή ξενάγηση στα μουσεία τους.

Advertisement
Advertisement

Η Ducati, αφού ξεπεράστηκε η πανδημία αποφάσισε να επαναφέρει δυναμικά τις ξεναγήσεις στο εργοστάσιο του Borgo Panigale. Δημιούργησε λοιπόν το Borgo Panigale Experience το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους φίλους της μάρκας, αλλά και γενικότερα στους φίλους των δύο τροχών να βιώσουν την ιστορία και το πάθος της Ducati.

Τα πράγματα για το 2023 γίνονται ακόμα πιο… ιταλικά καθώς η Ducati ανακοίνωσε μια συνεργασία με την Lamborghini. Από τις 25 Μαρτίου και έως τις 7 Μαΐου, οι επισκέπτες μπορούν να συμμετάσχουν στο «Museum Ducati and Automobili Lamborghini Museum Experience», που σχεδιάστηκε για όσους θέλουν να γνωρίσουν από πρώτο χέρι το πάθος και τη δημιουργικότητα των δύο κατασκευαστών.

Advertisement
Advertisement

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη σε μία ημέρα και στα δύο Μουσεία, δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο για γρήγορη μετακίνηση μεταξύ των συγκροτημάτων του Borgo Panigale και Sant’Agata Bolognese. Οι επισκέψεις θα γίνονται μόνο Σάββατο και Κυριακή σε group των 15 ατόμων και η ξενάγηση θα γίνει από ειδικούς και για τα δύο μουσεία, στα ιταλικά και στα αγγλικά. Για την επίσκεψη στο Μουσείο θα πρέπει να γίνει κράτηση στην ιστοσελίδα της Ducati.

Για εκείνους που θέλουν μια ακόμα πιο εξειδικευμένη εμπειρία, μπορούν να κάνουν την ξενάγηση με τον Επιμελητή του Μουσείου Ducati, Livio Lodi. Η τεράστια εμπειρία και οι γνώσεις του κ. Lodi θα δώσουν άλλο χρώμα στην ξενάγηση ανακαλύπτοντας ιστορίες, ανέκδοτα και ανείπωτες στιγμές μέσα από συναρπαστική αφήγηση, ζώντας μια ακόμη πιο καθηλωτική εμπειρία στα δωμάτια που επαναλαμβάνουν τα εμβληματικά μοντέλα, αθλητικά επιτεύγματα, θρυλικοί αναβάτες και τεχνολογικά ορόσημα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
MotoGP Δοκιμές Portimao: Πιάστε την Ducati
Η Ducati Scrambler εγκαινιάζει την Finitura e Delibera Estetica
Δια χειρός Aldo Drudi η νέα κολεξιόν της Ducati

Advertisement