Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Δια χειρός Aldo Drudi η νέα κολεξιόν της Ducati

Ελλάδα 17:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δια χειρός Aldo Drudi η νέα κολεξιόν της Ducati

NEWSMOTO

Δια χειρός Aldo Drudi η νέα κολεξιόν της Ducati

NEWSMOTO

Η νέα σειρά ρουχισμού της Ducati είναι πλέον διαθέσιμη στην Ελλάδα και θα τη βρείτε στο Ducati Athens.

Advertisement
Advertisement

Τον περασμένο Νοέμβριο στο Μιλάνο, η Ducati παρουσίασε στο κοινό τη νέα σειρά ρουχισμού για το 2023. Η πλούσια γκάμα επιλογών περιλαμβάνει τις σειρές Racing, Sport, Touring, Urban και Sportswear, οι οποίες χαρακτηρίζονται από υλικά υψηλής ποιότητας, προσοχή στην λεπτομέρεια και μελετημένη σχεδίαση.

Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της νέας σειράς είναι η συνεργασία του Ducati Centro Stile με τον κορυφαίο σχεδιαστή Aldo Drudi. Οι δύο κορυφαίοι εκπρόσωποι της ιταλικής σχεδιαστικής φιλοσοφίας έβαλαν όλη την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους παραδίδοντας τους φίλους της μάρκας κορυφαίας αισθητικής και ποιότητας προϊόντα.

Advertisement
Advertisement

Τρία χαρακτηριστικά προϊόντα της συλλογής του 2023 είναι το μπουφάν Fighter C2 της σειράς Sport το οποίο συνδυάζει το μαλακό δέρμα αγελάδος με το ελαστικό συνθετικό ύφασμα για άνεση και απόδοση με την σφραγίδα της Dainese. Για τους ταξιδιώτες μεγάλων αποστάσεων η συλλογή Touring ανανέωσε το σετ Strada C5 (παντελόνι-jacket), που είναι πλέον εφοδιασμένη με νέες έξυπνες ιδέες, όπως η δυνατότητα να ζεσταθεί ή να αεριστεί έτσι ώστε να προσαρμοστεί καλύτερα στις εξωτερικές θερμοκρασίες.

Για εκείνους που θέλουν να βάλουν στο καθημερινό τους lifestyle τον ρουχισμό της Ducati υπάρχει η σειρά Sportswear, ενώ για τους πιο παθιασμένους είναι διαθέσιμα τα επετειακά T-shirt που είναι αφιερωμένα στις νίκες των Pecco Bagnaia και Alvaro Bautista στα πρωταθλήματα MotoGP και WSBK αντίστοιχα.

Advertisement

Όλη τη σειρά ένδυσης της Ducati για το 2023 θα τη βρείτε στο Ducati Athens και σε επιλεγμένους συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι είναι η υπηρεσία SuMisura της Ducati; (+video)
Πέντε πρωτεύουσες υποδέχονται την Ducati Diavel V4
Ποια αξεσουάρ συνοδεύουν τη νέα Ducati Diavel V4 (+video)