Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ducati e-Panigale: Δείτε το σε αποκλειστικότητα

Ελλάδα 19:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ducati e-Panigale: Δείτε το σε αποκλειστικότητα

NEWSMOTO

Ducati e-Panigale: Δείτε το σε αποκλειστικότητα

NEWSMOTO

Ποιος να το έλεγε πως ενώ μεγάλοι κατασκευαστές όπως η Triumph είναι ακόμα στα γεννοφάσκια της ηλεκτροκίνησης επιδόσεων, η Ducati θα είχε ήδη έτοιμο το ηλεκτρικό της υπερόπλο!

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό Panigale, το οποίο και θα δείτε μόνο εδώ (από πάνω) και σε μια μόνο φωτογραφία, καθώς σύμφωνα με εκ των –πάρα πολύ έσω, πιο έσω δεν πάει- πηγές, δηλώνεται ως μοντέλο που θα παρουσιαστεί το 2022!

Βασισμένο στο Panigale V4, το λεγόμενο e-Panigale ή Panigale V0 αποτελεί τομή στην οικολογία, σύμφωνα πάντα με την ιταλική εταιρεία. Για παράδειγμα, το αλουμίνιο που συνιστά το πλαίσιο είναι από 100% ανακυκλωμένα κουτάκια αναψυκτικών (χωρίς ζάχαρη), ενώ ομοίως και τα πλαστικά είναι από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια (του νερού).

Παρά το πράσινο προφίλ του, το προσεχές ηλεκτρικό superbike δεν στερείται επιδόσεων, με την ιπποδύναμη να φτάνει τα 180Kw (240Hp), την τελική να ξεπερνά τα 330km/h και την αυτονομία να κυμαίνεται μεταξύ 30 και 330 χιλιομέτρων, ανάλογα με το στυλ οδήγησης και τον αριθμό συσκευών που φορτίζονται από το πολύπριζο με τις τρεις σούκο πρίζες κάτω από τη σέλα του συνεπιβάτη. Εκεί, έχει προβλεφθεί και χώρος για μπαλαντέζα, καθόσον δεν έχουν γκαράζ όλοι οι αγοραστές και αν μένουν σε πολυκατοικία θα απαιτείται πέταγμα καλούμπας.

Advertisement
Advertisement

Περισσότερες λεπτομέρειες όπως αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμή παραμένουν άγνωστα, αλλά δεδομένης της ημέρας, θα προβλέπαμε κάπου στα 9.999 ευρώ πιστεύοντας πως μας κάνουν πλάκα.

Διαβάστε επίσης:

MotoGP, Qatar1: Ο Vinales τη νίκη, ο Zarco τις εντυπώσεις

Advertisement

Marc Marquez: Επιστροφή στη δράση μετά από 9 μήνες

Moto Guzzi 1921-2021 Μέρος Α: 100 χρόνια γεμάτα αναμνήσεις

Advertisement