Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ivan Cervantes και Triumph Tiger 900 Rally Pro σε ευρωπαϊκό αγώνα

Ελλάδα 7:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ivan Cervantes και Triumph Tiger 900 Rally Pro σε ευρωπαϊκό αγώνα

NEWSMOTO

Ivan Cervantes και Triumph Tiger 900 Rally Pro σε ευρωπαϊκό αγώνα

NEWSMOTO

Η Triumph αποφάσισε να αναθέσει στον Ισπανό πέντε φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή Enduro, Ivan Cervantes, την πρόκληση του Baja Espana Aragon.

Advertisement
Advertisement

Το Baja Aragon είναι από τους πιο απαιτητικούς αγώνες Rally σε ευρωπαϊκό έδαφος με κύριο χαρακτηριστικό πέρα της δυσκολίας του, τις ιδιαίτερα ψηλές θερμοκρασίες που σημειώνονται στην περιοχή του Aragon. Ο αγώνας πραγματοποιείτε αυτό το σαββατοκύριακο 22-24 Ιουλίου.

Ο Ivan Cervantes θα λάβει μέρος στην νεοσύστατη κατηγορία Trail, πάνω σε μια Triumph Tiger 900 Rally Pro με στόχο να αποδείξει τις αξιόλογες δυνατότητες του μεγάλου Adventure μοντέλου της Triumph.

Για να γιορτάσει τη συμμετοχή της στον αγώνα η Triumph έβαψε μια Tiger 900 Rally Pro σε μοναδικά χρώματα και γραφικά Baja Aragon, χωρίς να γνωρίζουμε αν μια ανάλογη έκδοση περιορισμένης παραγωγής θα είναι διαθέσιμη για το ευρύ κοινό. 

Advertisement
Advertisement

H Tiger 900 τροφοδοτείτε από έναν τρικύλινδρο υγρόψυκτο σε σειρά κινητήρα 888 κ. εκ. που αποδίδει 95.2 ίππους στις 8,750 σ.α.λ.

Η Tiger Rally Pro έρχεται με ακτινωτούς τροχούς διαστάσεων 21 ιντσών μπροστά και 17 ιντσών πίσω, αναρτήσεις της Showa (45άρι αντεστραμμένο πιρούνι μπροστά με διαδρομή 240mm και ρυθμίσεις προφόρτισης, συμπίεσης και επαναφοράς και αμορτισέρ με διαδρομή 230 mm και παρόμοιες δυνατότητες ρύθμισης) και φρένα της Brembo (τρία δισκόφρενα που συνδυάζονται με δαγκάνες της σειράς Stylema και συνεπικουρούνται από Cornering ABS).

Advertisement

Επίσης, η συγκεκριμένη έκδοση εξοπλίζεται με κάγκελα προστασίας κινητήρα, αλουμινένια ποδιά, σύστημα υποβοήθησης αλλαγών ταχυτήτων, σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών, σύστημα συνδεσιμότητας My Triumph, θερμαινόμενες σέλες οδηγού και συνοδηγού, φώτα ομίχλης LED και 6 προγράμματα οδήγησης.

Advertisement

Ivan Cervantes: «Έπειτα από πολυετή συμμετοχή στο κορυφαίο επίπεδο του Enduro, αντιμετωπίζω τώρα νέες προκλήσεις και όταν άκουσα για τη συμμετοχή με την Triumph στην νέα κατηγορία Trail του Baja Espana Aragon σκέφτηκα: Πάμε να το κάνουμε! Λόγω της συνεργασίας μου με την Triumph ανακαλύπτω έναν εντελώς νέο κόσμο για μένα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Δοκιμή: Triumph Tiger 900 Rally Pro (+Video)
Δοκιμή: Triumph Tiger 1200 Rally Explorer
Δοκιμή: Triumph Tiger Sport 660 (+video)