Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Διέρρευσαν εικόνες του νέου Honda Transalp 750

Ελλάδα 4:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διέρρευσαν εικόνες του νέου Honda Transalp 750

NEWSMOTO

Διέρρευσαν εικόνες του νέου Honda Transalp 750

NEWSMOTO

Η Honda δεν κατάφερε να κρατήσει την πολυαναμενόμενη Transalp της μακριά από τους φωτογραφικούς φακούς.

Advertisement
Advertisement

Η Honda είχε καταφέρει μέχρι τώρα να κρατήσει τα χαρτιά της ερμητικά κλειστά όσον αφορά το νέο της Transalp 750. Το άγρυπνο βλέμμα ωστόσο των δημοσιογράφων και των φωτογράφων αποκάλυψε τελικά το πολυαναμενόμενο μεσαίο adventure της Honda, το οποίο τις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινωθεί επίσημα.

Οι Ελβετοί δημοσιογράφοι του Actumoto «πέτυχαν» το νέο μοντέλο σε γνωστή διαδρομή των Άλπεων τη στιγμή των γυρισμάτων για προωθητικούς λόγους. Οι φωτογραφίες όπως ήταν λογικό έκαναν άμεσα τον γύρο του διαδικτύου, ωστόσο η Honda έδρασε άμεσα και ανάγκασε τους ανθρώπους του Actumoto να κατεβάσουν από το instagram τις εικόνες της Transalp.

Advertisement
Advertisement

Από τις εικόνες φαίνεται ξεκάθαρα ότι η νέα μοτοσικλέτα ακολουθεί σχεδιαστικά τη μεγαλύτερη Africa Twin. Τα χρώματα που έχουν χρησιμοποιηθεί προέρχονται από τη δεκαετία του 1980 σε λευκό, μπλε και κόκκινο, κάτι που ενισχύεται από τα χρυσά στεφάνια στις ακτινωτές ζάντες. Ο εμπρός τροχός είναι 21 ιντσών κάτι που δείχνει τις χωμάτινες προθέσεις της μοτοσικλέτας, ενώ πολύ καλή είναι η προστασία του κινητήρα με ένα μεγάλο αλουμινένιο προστατευτικό στο κάτω μέρος.

Ο κινητήρας που θα χρησιμοποιεί η Transalp είναι ο γνωστός δικύλινδρος σε σειρά 750 κ.εκ. που αναμένεται να αποδίδει κοντά στους 70 ίππους. Στις αναρτήσεις βρίσκουμε ένα ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και ένα μονό αμορτισέρ πίσω, ενώ τα φρένα αποτελούνται από δύο δίσκους εμπρός και έναν πίσω. Στον εξοπλισμό διακρίνεται μια μεγάλη ζελατίνα εμπρός, ένα φαρδύ τιμόνι, σχάρα στο πίσω μέρος και LED φωτιστικά σώματα.

Advertisement

Η Honda Transalp 750 αναμένεται διαδικτυακά να παρουσιαστεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ενώ η πρώτη του φυσική παρουσία θα γίνει στην EICMA 2022 στο Μιλάνο στις αρχές Νοεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
MXGP 2022: Εξασφάλισε τον τίτλο ο Tim Gajser με Honda
To Honda Pioneer 1000 πάει με 6 για δουλειά (+video)
Η Honda θριαμβεύει στον δραματικό 8ωρο αγώνα της Suzuka (+video)

Advertisement