Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Honda Pioneer 1000 πάει με 6 για δουλειά (+video)

Ελλάδα 23:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Honda Pioneer 1000 πάει με 6 για δουλειά (+video)

ΝΕΑ

To Honda Pioneer 1000 πάει με 6 για δουλειά (+video)

ΝΕΑ

Με το Pioneer 1000 Crew η Honda προσφέρει ένα UTV διαφορετικό από τα άλλα, ικανό να υποστηρίξει βαριές δουλειές σε μέρη που τα τυπικά επαγγελματικά δυσκολεύονται.

Advertisement
Advertisement

Η Honda προσφέρει μια ευρεία γκάμα μοντέλων του είδους, η οποία πλέον μεγαλώνει με την προσθήκη του Pioneer 1000 Crew.

Η συγκεκριμένη εκδοχή του UTV, είναι μια μεγαλύτερη έκδοση του Pioneer 1000, στην οποία φιλοξενούνται ένας και έξι άτομα ενώ πίσω τους, υπάρχει και καρότσα για φόρτωση. Η Honda περιγράφει τη νέα προσθήκη στη γκάμα ως «μια μεγαλύτερη, πιο ευρύχωρη έκδοση που είναι έτοιμη για δουλειά σε εργοτάξια και ανοιχτούς χώρους αλλά και για να υποστηρίξει τις υπαίθριες δραστηριότητες, όπως είναι το κυνήγι και το ψάρεμα». Το Pioneer 1000 μπορεί να οδηγηθεί από άτομα με ηλικία από 16 ετών και πάνω, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως δεν έχει έγκριση τύπου για κυκλοφορία στο δρόμο.

Το τετράθυρο Pioneer 1000 Crew έχει μήκος 3.866 χιλ., πλάτος 1.600 χιλ. και ύψος 1.933 χιλ. με μεταξόνιο 2.926 χιλ. Είναι με λίγα λόγια σχεδόν 90 πόντους μεγαλύτερο από το «τυπικό» δίπορτο Pioneer και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τον καλύτερο χώρο για τα πόδια των πίσω, ανάμεσα σε όλα τα μοντέλα της κατηγορίας. Όπως και η υπόλοιπη οικογένεια Pioneer 1000, ο κινητήρας είναι ένας υδρόψυκτος δικύλινδρος Unicam 999 κ.εκ. της Honda που αποδίδει 72 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Η ισχύς μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός κιβωτίου διπλού συμπλέκτη και του i-4WD με μπλοκέ διαφορικό. Το μοντέλο διαθέτει εμπρός και πίσω ανεξάρτητη ανάρτηση με διπλά ψαλίδια και διπλούς δισκόφρενα με διάμετρο 210 χιλιοστών. Ειδικά για τη συγκεκριμένη έκδοση, η Honda εφοδιάζει το μοντέλο με πίσω ανάρτηση που προσαρμόζεται αυτόματα στο βάρος και κρατάει σταθερή την απόσταση από το έδαφος όταν υπάρχει φορτίο πίσω. Φυσικά, η εμπορική του πορεία θα ξεκινήσει από τις ΗΠΑ, με βασική τιμή τα 22.000 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δείτε ένα Honda CR-V να προσπαθεί να ξεφύγει από την αστυνομία (+video)
Η Honda θριαμβεύει στον δραματικό 8ωρο αγώνα της Suzuka (+video)
Τι είναι το Honda Jazz RS; Τι να περιμένουμε;