Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

«Διαστημικά» αξεσουάρ από την UFO

Ελλάδα 7:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Διαστημικά» αξεσουάρ από την UFO

NEWSMOTO

«Διαστημικά» αξεσουάρ από την UFO

NEWSMOTO

Η δημοφιλής μάρκα αξεσουάρ UFO διαθέτει μια πλήρη γκάμα ρουχισμού για enduro και motocross.

Advertisement
Advertisement

Η UFO έχει συνδέσει το όνομά της με τον κόσμο της μοτοσικλέτας και κυρίως με τον κόσμο του χώματος. Μέσω της Καμπράνης Motoway Α.Ε. τα τελευταία χρόνια απολαμβάνουμε τα προϊόντα της και στην Ελλάδα με την γκάμα της να περιλαμβάνει ότι απαιτείται για την προστασία και ευκολία του αναβάτη.

Ανάμεσα στην γκάμα της UFO μπορεί να συναντήσει κανείς πέντε νέα προϊόντα. Το πρώτο είναι η μάσκα UFO Mystic. Πρόκειται για ποιοτικά goggles για offroad διαδρομές με εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά, σχεδιασμένο για τους πιο προσεκτικούς και απαιτητικούς αναβάτες. Έχει εύκολη προσαρμογή με αντιολισθητικά ένθετα σιλικόνης για να διατηρείται σταθερή η θέση της στο κράνος, ενώ οι φακοί UV400 κατά της ομίχλης και των γρατσουνιών. Η τιμή της είναι στα 68 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Η UFO προσφέρει ακόμα το παντελόνι motocross Maiyun με ανθεκτικό πολυεστερικό ύφασμα και βέλτιστη διαπνοή στην τιμή των 162 ευρώ. Πολύ σημαντικό για την ασφάλεια του αναβάτη είναι το προστατευτικό λαιμού UFO Bulldog το οποίο το οποίο χάρη στο κολάρο πολυουρεθάνης ανακουφίζει από τους κραδασμούς προσφέροντας καλή στήριξη στην τιμή των 88 ευρώ.

Το κράνος της UFO είναι το Intrerid και απευθύνεται στους απαιτητικούς αναβάτες. Είναι κατασκευασμένο από θερμοπλαστικό υψηλής αντοχής, σχεδιασμένο να εξασφαλίζει μέγιστη άνεση. Διαθέτει πλήρως ρυθμιζόμενη κορυφή για προσαρμογή σε κάθε συνθήκη και διπλό D κούμπωμα για τέλεια εφαρμογή. Η τιμή του είναι στα 129 ευρώ. Τέλος. οι χρήσιμες επιγονατίδες UFO Mokaite είναι σχεδιασμένες για προστασία και άνεση με ρυθμιζόμενες ελαστικές ζώνες για τέλεια προσαρμογή. Η τιμή τους είναι στα 50 ευρώ.

Advertisement

Όλα τα προιόντα της UFO θα τα βρείτε στα καταστήματα της Motoway Καμπράνης Α.Ε σε Αθήνα (Λεωφ. Αλίμου 76), Θεσσαλονίκη (Γιαννιτσών 59) και Βόλο (Λαρίσης 159Δ) αλλά και στο δίκτυο συνεργατών της σε όλη την Ελλάδα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο μικρός τυφώνας της Benelli (+video)
Ποια είναι η Benelli που προτιμούν οι Έλληνες; (+video)
Η επανάσταση της Super Soco ξεκινάει με το F01 (+video)