Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Daytona REVO 50: Λύση μετακίνησης για όλους

Ελλάδα 22:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Daytona REVO 50: Λύση μετακίνησης για όλους

NEWSMOTO

Daytona REVO 50: Λύση μετακίνησης για όλους

NEWSMOTO

Οικονομία και πρακτικότητα είναι τα στοιχεία που κάνουν το νέο Daytona REVO να ξεχωρίζει.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από τα ηλεκτρικά scooter μικροαστικών μετακινήσεων η Daytona διαθέτει και μικρά scooter με θερμικό κινητήρα στην κατηγορία των 50 κ.εκ., τα οποία προσφέρονται για μετακινήσεις στην πόλη. Ένα από αυτά είναι το REVO 50, ένα σύγχρονο και νεανικό scooter το οποίο μπορεί να γίνει το πιο οικονομικό και πρακτικό όχημα στην καθημερινότητά σας.

Το REVO 50 είναι προσεγμένο σχεδιαστικά ακολουθώντας ένα νεανικό μοτίβο τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος. Μπροστά οι δύο προβολείς LED έχουν επιθετική σχεδίαση, το ίδιο και η μάσκα, ενώ πίσω συναντάμε πάλι LED τεχνολογία στο φωτιστικό σώμα και μια ουρά που ξεχωρίζει. Τα μαρσπιέ είναι αναδιπλούμενα, κάτι που συναντάμε σε ακριβότερα μοντέλα, ενώ και οι χρωματισμοί είναι νεανικοί.

Advertisement
Advertisement

Το μηχανικό σύνολο του REVO 50 είναι μονοκύλινδρο, αερόψυκτο, διβάλβιδο 50 κ.εκ., το οποίο αποδίδει 3 Nm ροπής προσφέροντας ικανοποιητικές επιδόσεις και κυρίως οικονομία στο καύσιμο. Η Daytona αναφέρει πως η κατανάλωση κυμαίνεται στο επίπεδο των 2 λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα, κάτι που σημαίνει ότι με το ρεζερβουάρ των 5 λίτρων μπορεί να διανύσει περίπου 200 χιλιόμετρα.

Στον εξοπλισμό του REVO 50 συναντάμε μια στιβαρή σχάρα στο πίσω μέρος για φόρτωση αντικειμένων, επίπεδο πάτωμα για εύκολη αποβίβαση/επιβίβαση, αναδιπλούμενος γάντζος και μαγνητικό σύστημα ασφάλειας στον κεντρικό διακόπτη. Οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός 31 χιλ. και ένα μονό αμορτισέρ, ενώ τα φρένα διαθέτουν έναν δίσκο 190 χιλ. εμπρός και ένα ταμπούρο πίσω. Οι τροχοί είναι 12 ιντσών εμπρός και 10 ιντσών πίσω, ενώ το βάρος του scooter είναι μόλις 85 κιλά γεμάτο. Η τιμή του Daytona REVO 50 είναι στα 1.595 ευρώ και μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα αυτοκινήτου με τις κατάλληλες προϋποθέσεις του νόμου ισοδυναμίας αδειών οδήγησης (27 ετών, 6 χρόνια δίπλωμα).

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Daytona M9 L50: Πολλαπλών ηλεκτρικών χρήσεων
Daytona Cityplay 50: Η επιστροφή των moped!
Daytona Ravida 125: Με ευρωπαϊκό αέρα!

Advertisement