Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Daytona Ravida 125: Με ευρωπαϊκό αέρα!

Ελλάδα 18:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Daytona Ravida 125: Με ευρωπαϊκό αέρα!

NEWSMOTO

Daytona Ravida 125: Με ευρωπαϊκό αέρα!

NEWSMOTO

Η Daytona προσθέτει ακόμα ένα χρηστικό και στιλάτο scooter που δίνει ευρωπαϊκό αέρα στις μετακινήσεις στη γκάμα της.

Advertisement
Advertisement

Η Daytona παρουσίασε το Ravida 125, ένα scooter με κλασικό στυλ και έντονα ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά στο σχεδιασμό του τα οποία το κάνουν ελκυστικό και ξεχωριστό. Είναι μια πρόταση στη δημοφιλή κατηγορία των 125 κ.εκ. η οποία έχει αποκτήσει ιδιαίτερη βαρύτητα στις καθημερινές μετακινήσεις χάρη κυρίως στην ισοδυναμία αδειών οδήγησης μοτοσικλέτας- αυτοκινήτου υπό προϋποθέσεις (27 ετών, 6 χρόνια δίπλωμα Β, 5 μαθήματα).

Το Ravida 125 εύκολα μπορείς να το ξεχωρίσεις στο πλήθος καθώς ο σχεδιασμός του θυμίζει τα κλασικά scooter της δεκαετίας του ’60 και του ’70. Η avant garde αισθητική του ενισχύεται με τα πολύ όμορφα LED φωτιστικά σώματα εμπρός: έναν πολυγωνικό προβολέα και DRL φώτα ημέρας. Τα ενσωματωμένα φλας στην ποδιά και οι λείες, στρογγυλεμένες επιφάνειες, συνδυάζονται με αεροδυναμικές λεπτομέρειες στα πίσω καπάκια, ενώ οι ζάντες των 12 ιντσών ξεχωρίζουν σε μαύρο χρώμα με μεταλλικό φινίρισμα.

Advertisement
Advertisement

Στον τομέα του κινητήρα, το Ravida 125 είναι εφοδιασμένο με ένα μονοκύλινδρο, αερόψυκτο σύνολο 125 κ.εκ. το οποίο αποδίδει 9,5 ίππους και 9,3 Nm ροπής. Η μετάδοση γίνεται μέσω αυτόματου κιβωτίου CVT, ενώ την τροφοδοσία έχει αναλάβει ηλεκτρονικός ψεκασμός. Στις αναρτήσεις η Daytona έχει εξοπλίσει το Ravida με ανεστραμμένο πιρούνι και δύο αμορτισέρ πίσω, με τα φρένα να αποτελούνται από έναν δίσκο εμπρός και ταμπούρο πίσω με σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS. Το βάρος του scooter είναι μόλις 105 κιλά γεμάτο.

Ο εξοπλισμός του Daytona Ravida είναι ικανοποιητικός καθώς διαθέτει εκτός από τα LED φωτιστικά σώματα, LCD ψηφιακή οθόνη πληροφοριών, USB θύρα φόρτισης για smartphone, γάντζο μεταφοράς αποσκευών στο εσωτερικό της ποδιάς, ντουλαπάκι που κλειδώνει και χώρο αποθήκευσης κάτω από τη σέλα.

Advertisement

Το νέο Daytona Ravida 125 είναι διαθέσιμο στην τιμή των 1.985 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Daytona Z2 125 by Zontes: Στιλάτο Commuter
Πλήρως ανανεωμένο το Daytona Monster 125
Δοκιμή: Daytona Zontes G 155

Advertisement