Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Daytona Cityplay 50: Η επιστροφή των moped!

Ελλάδα 12:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Daytona Cityplay 50: Η επιστροφή των moped!

NEWSMOTO

Daytona Cityplay 50: Η επιστροφή των moped!

NEWSMOTO

Η Daytona Best Electric παρουσίασε το νέο της μικρό ηλεκτρικό scooter για fun μετακινήσεις στην πόλη.

Advertisement
Advertisement

Ακόμα ένα νέο μοντέλο πρόσθεσε στην γκάμα των ηλεκτρικών της scooter η Daytona Best Electric. Πρόκειται για το Cityplay 50, ένα μικρό scooter πόλης με παιχνιδιάρικη αισθητική που δε θυμίζει τίποτε άλλο.

Δύο είναι τα δυνατά σημεία του νέου ηλεκτρικού scooter της Daytona. Το ένα είναι η εμφάνιση και το δεύτερο το πολύ χαμηλό βάρος. Στο πρώτο σκέλος, το Cityplay ξεχωρίζει από την αισθητική τύπου moped που χρησιμοποιεί, κάτι που άλλωστε προδίδουν και τα πετάλια ποδηλάτου. Στο εμπρός μέρος δεσπόζει ένα μεγάλο καλάθι μεταφορών για χειραποσκευές, ενώ υπάρχει αρκετός χώρος στο πάτωμα για να φιλοξενήσουν τα πόδια όταν δε θέλει ο αναβάτης να τα έχει στα πετάλια.

Advertisement
Advertisement

Το scooter της Daytona ζυγίζει μόλις 40 κιλά (χωρίς την μπαταρία) κάτι που το κάνει εξαιρετικά ευέλικτο και εύκολο στην καθημερινότητα. Ο ηλεκτροκινητήρας είναι τοποθετημένος στον πίσω τροχό και αποδίδει 730 W. Η οδήγησή του δεν απαιτεί δίπλωμα καθώς η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 25 χλμ./ώρα, αρκεί ο αναβάτης να είναι άνω των 15 ετών.

Στο κομμάτι της οδηγικής συμπεριφοράς το Cityplay 50 είναι εξοπλισμένο με ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω, ενώ τα φρένα αποτελούνται από ταμπούρα εμπρός και πίσω. Οι τροχοί είναι 10 ιντσών.

Advertisement

Εντυπωσιακή είναι και η τιμή του Cityplay καθώς κοστίζει μόλις 795 ευρώ. Μάλιστα, με την επιδότηση «Κινούμαι Ηλεκτρικά» η τιμή μειώνεται στα 602 ευρώ. Μπορείτε να βρείτε το νέο μικρό scooter της Daytona Best Electric στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Daytona M9 L50: Πολλαπλών ηλεκτρικών χρήσεων
Daytona Z2 125 by Zontes: Στιλάτο Commuter
Daytona Ravida 125: Με ευρωπαϊκό αέρα!

Advertisement